esl course plus travel hero

Kurs PLUS resa

Kombinera studier i ett främmande språk med resor och äventyr

Kurs PLUS resa: Språkkurser utomlands

Skulle du vilja lära dig ett språk samtidigt som du besöker flera destinationer runt om i världen? En kurs kombinerat med resor och upptäckter är idealisk för studenter som älskar att se sig om i världen och vill kombinera besök på fler destinationer än en med sin språkkurs.

Du lär dig språket medan du reser, besöker olika platser varje dag, ofta i fantastiska regioner. Dag efter dag, destination efter destination, kommer du att utveckla dina språkkunskaper och upptäcka nya aspekter av landet du besöker. Du kommer att delta i flera olika spännande aktiviteter som organiseras i varje stad på resplanen, allt fullständigt uppslukad. Den sociala delen av kursen inkluderar sport, kulturella aktiviteter, träffa lokalbefolkning, besök i nationalparker och mycket mer, inklusive en blandning av klassiska och lite mer annorlunda aktiviteter.

Detta är en unik möjlighget att öva på språket dagligen och dela underbara stunder med resten av gruppen i vackra omgivningar. Resan kommer att stärka banden mellan dig, din lärare och dina studiekamrater och resenärer. Stimulerande, spännande och kul– upplev spänningen av att lära sig på resande fot!

ESL course plus travel

Hur fungerar vår Kurs PLUS resa?

Resorna görs med minibussar (eller kollektivtrafik) och ytterligare aktiviteter övervakas av lokala guider som känner till regionen väl och kommer att ge dig insiderinformation om varje plats du besöker - en bonus som gör resan till en resa du bara kommer att uppleva en gång i livet!

Om resor vidgar dina vyer, kommer språkstudier som sker i ett resande klassrum otvivelaktigt vara en värdefull upplevelse i din studieväg. Ge dig hän till njutningen av att resa och upptäcka nya platser.!

Kolla in vår Kurs Plus resa:
Engelska PLUS resa i Sydafrika

Behöver du mer information om våra Kurs Plus?

Kontakta vårt team eller ladda ner vår broschyr:

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero