esl course plus yoga hero

Språk PLUS Yoga

Meditera på ett språk medan du över på din yoga

Språk PLUS Yoga: Språkkurser utomlands

Vilken sinnesstämning kan vara bättre än rofylldhet för att lära sig ett språk. Kombinera mental och kroppslig aktivitet genom att låta din själ fyllas av frid.

Vårt program Språk PLUS yoga erbjuder dig ett unikt tillfälle att lära dig ett språk i en lugn miljö genom upptäckten av och fördjupningen i yogatekniken. De fysiska eller mentala övningarna, meditationen eller andningstekniken, skapar ett själstillstånd som lämpar sig väl för att tillägna sig färdigheter i ett främmande språk.

De positiva effekterna av denna orientaliska disciplin är välkända och erkända sedan årtusenden. Den kommer att hjälpa dig att skapa harmoni mellan din kropp och din själ. Genom att praktisera yoga renar du din hjärna och gör den mer mottaglig för språkinlärningen!

Vilken anledning du än har för att intressera dig för yoga, kommer du att uppleva en stressminskning, en intensiv avslappning och ett sundare liv. Beredd att ta på dig vilken språklig utmaning som helst!

Engelska PLUS Yoga

ESL course plus yoga 1

New Delhi (Indien)

Indien, yogans vagga, och speciellt New Delhi, erbjuder en etablerad infrastruktur och kompetenta lärare. I denna stad lärs de olika yogastilarna (Vinyasa, Kundalini, Lyengar, Ashtanga, Hatha, Bikram…) ut av ett otal kurscentra. Vår partnerskola i New Delhi erbjuder speciella program, vilka kombinerar kursen i engelska med lektioner i yoga, som ger dig insikt i denna livsstil, utvecklad i Indien sedan tidernas gryning. Efter förmiddagens lektioner i engelska utövar deltagarna yogaträning på eftermiddagarna. Dessa kurser, som ges på engelska, ger också tillfälle att lära sig vokabulär kopplad till anatomi och kroppsrörelser. En frivillig workshop på fredagseftermiddagen hjälper dig att summera upp veckans intryck tillsammans med din yogalärare. I New Delhi, denna urgamla traditions högborg, hjälper dig vår partnerskola att välja ett yogacenter i staden, som garanterar hög kvalitet.

Gå till vår blogg för mer information om yogans välgörande effekter vid en språkresa.

Behöver du mer information om våra Språk PLUS Yoga kurser?

Ta kontakt med oss eller ladda ner vår broschyr:

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero