Habla Ya

Vår partnerskola kryddar traditionell språkundervisning med att erbjuda lektioner på olika platser i hela området. Grupplektionerna hålls i noggrant utvalda miljöer som co-workingplatser och privata patios. Om du bestämmer dig för att ta privatlektioner, kommer din lärare till en plats du väljer - ditt boende, ditt favoritkafé eller till och med en av de fantastiska stränderna! Skolan erbjuder också ett fysiskt kontor där du kan få all information du behöver och gå till om du behöver hjälp när som helst under din vistelse. En flexibel inlärningsmetod, fantastiska lärare och en otrolig ö att utforska ... alla ingredienser du behöver för en oförglömlig språkresa!

Pluspunkter

 
Habla Ya
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Lär känna livet i ett verkligt karibiskt paradis
  • Njut av en unik studieupplevelse med skolans fräscha och originella teknik – mobila klassrum!
  • Bekvämt ankomstpaket: En natt i Panama City och regionalflyg till Bocas del Toro dagen därpå (inklusive transfer och hotell)

Skolfakta

#
Skolstorlek:
S
#
Minimiålder:
18 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Detta är det bästa sättet att helt fördjupa dig i språket och kulturen i Bocas del Toro. Att dela hushåll med lokalbefolkningen, ger dig en unik erfarenhet och ett varmt välkomnande i familjen. Detta är en utmärkt möjlighet att tala spanska hela dagarna och lära känna de lokala vanorna. Vår partnerskola väljer mycket noga ut familjerna, som bor på mellan tio och tjugo minuters promenad från skolan. Du bor i enkelrum (eller dubbelrum för personer som reser tillsammans) och delar gemensamma utrymmen med dina värdar. Du kan välja mellan två måltidsalternativ: frukost eller halvpension.

Cala Luna Hotel

ESL hotel accommodation 1

Cala Luna har ett bekvämt läge bara några kvarter från vår partnerskola och erbjuder ljusa och rymliga rum med luftkonditionering, ett värdeskåp, ett kylskåp och en liten balkong. Hotellet erbjuder också bekväma gemensamma utrymmen inredda i samma enkla och eleganta stil som sovrummen. En uteplats med stolar och hängmattor och ett fantastiskt italienskt kök, samt dagligen nybryggt panamanskt kaffe. Vad mer kan du begära av en språkresa till paradiset?

Bed & Breakfast

Residence - B&B Panama House - Habla Ya, Panama City Accommodation Gallery 944 1

Skolan har ett urval av små bed & breakfast i lugna bostadsområden nära kurscentret. Detta boende är perfekt för dem som vill njuta av lugn och ro och av att vara oberoende. Flera rumstyper finns tillgängliga (enkel- och dubbelrum).

Lägenheter/hus att hyra

Residence - B&B Panama House - Habla Ya, Panama City Accommodation Gallery 944 3

[Kontakta oss](://578) för utförligare information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Bocas del Toro language stay
Andra skolor i området
Bocas del Toro
ESL Spanish Costa Rica San Jose Coronado Academia Tica
San José - Coronado
Academia Tica
 
ESL Spanish Costa Rica playa jaco academia tica
Playa Jacó
Academia Tica
 
esl spanish mexico guanajuato don quijote hero.jpg
Playa del Carmen
Don Quijote