Habla Ya

Vår partnerskola kryddar traditionell språkundervisning med att erbjuda lektioner på olika platser i hela området. Grupplektionerna hålls i noggrant utvalda miljöer som co-workingplatser och privata patios. Om du bestämmer dig för att ta privatlektioner, kommer din lärare till en plats du väljer - ditt boende, ditt favoritkafé eller till och med en av de fantastiska stränderna! Skolan erbjuder också ett fysiskt kontor där du kan få all information du behöver och gå till om du behöver hjälp när som helst under din vistelse. En flexibel inlärningsmetod, fantastiska lärare och en otrolig ö att utforska ... alla ingredienser du behöver för en oförglömlig språkresa!

Pluspunkter

 
Habla Ya
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Lär känna livet i ett verkligt karibiskt paradis
  • Njut av en unik studieupplevelse med skolans fräscha och originella teknik – mobila klassrum!
  • Bekvämt ankomstpaket: En natt i Panama City och regionalflyg till Bocas del Toro dagen därpå (inklusive transfer och hotell)

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

Instituto Cervantes
esl instituto cervantes accreditation

Studenternas nationaliteter

      USA
      Tyskland
      Schweiz
      Kanada
      Frankrike
      Storbritannien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Detta är det bästa sättet att helt fördjupa dig i språket och kulturen i Bocas del Toro. Att dela hushåll med lokalbefolkningen, ger dig en unik erfarenhet och ett varmt välkomnande i familjen. Detta är en utmärkt möjlighet att tala spanska hela dagarna och lära känna de lokala vanorna. Vår partnerskola väljer mycket noga ut familjerna, som bor på mellan tio och tjugo minuters promenad från skolan. Du bor i enkelrum (eller dubbelrum för personer som reser tillsammans) och delar gemensamma utrymmen med dina värdar. Du kan välja mellan två måltidsalternativ: frukost eller halvpension.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)