esl french france paris france langue paris notre dame

France Langue Paris Notre-Dame

France Langue Paris Notre-Dame

På bara några steg från Notre-Dame, Pantheon och l ’Ile de la Cité, kombinera studier i franska med att lära känna en av världens vackraste huvudstäder! Vår partnerskola ligger i hjärtat av det historiska Paris, i Quartier Latin, berömt för sina prestigefyllda universitet och sin ojämförliga studentatmosfär. Byggnaden, ett gammalt privat residens från 1880, gränsar till en trevlig liten park. Här disponeras sju rymliga och ljusa klassrum, ett elevrum, en arbetssal och ett antal datorer som fritt får användas. Oavsett vilka mål du satt upp för dina språkstudier kommer du här att finna livliga och interaktiva lektioner och en personlig pedagogisk uppföljning för att du ska göra snabba framsteg i franska. Och efter lektionerna, njut av Paris: dess kaféer, dess muséer, trädgårdar och tusentals butiker som väntar dig med öppna armar!

Pluspunkter

 
France Langue Paris Notre-Dame
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Centralt universitetskvarter utmed Seine, mitt emot katedralen Notre-Dame
  • Boutiqueskola som erbjuder en personlig pedagogisk uppföljning
  • Studenter från hela världen
  • Möjligheter till utflykter i hela Frankrike och i Europa

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

IALC partner agency
esl ialc partner agency accreditation
FLE
esl fle accreditation
CSN
ESL accreditation CSN
BILDUNGSURLAUB
ESL Bildungsurlaub accreditation

Studenternas nationaliteter

      Tyskland
      Japan
      Schweiz
      Brasilien
      Sydkorea
      USA
      Italien
      Nederländerna
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Värdfamiljerna tar emot dig i eget rum eller tvåbäddsrum (om ni är två som reser tillsammans). Du väljer mellan enbart boende, halvpension eller bara frukost. Ta vara på denna totala fördjupning i en parisisk familjs vardag för att insupa den franska kulturen och förfina din språkfärdighet i franska i en autentisk miljö. Dina vänner har säkerligen en rad tips att ge dig för att sätta en verkligt unik prägel på din vistelse!

Student hotel residens

ESL Languages Student Hotel residence France Langue Paris

Detta moderna residens har ett fantastiskt läge nära Paris största finansdistrikt och nås lätt från stadens centrum. Du befinner dig fem tunnelbanestationer från de ikoniska Champs-Élysées och bara 35 minuters resa från din skola!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)