Paris

Paris, ljusets stad, är en destination som hela familjen kommer att uppskatta. Medan en tur upp i Eiffeltornet eller en resa till Disneyland är något som barnen aldrig skulle missa så kommer de vuxna att lockas till de många sevärdheter, museer och idylliska platser som gör denna extraordinära stad till en så attraktiv plats.
 

Detta program är inte längre disponibelt

Det finns också möjligheter till idrottande med parker där man kan springa runt och leka, Trocadéro Gardens för inlines eller skateboard och, tack vare kommunfullmäktiges ”Velib-system”, så finns det cyklar överallt! Staden förändras ständigt, den återuppfinner sig själv och erbjuder besökare ett stort utbud av kulturella och konstnärliga sevärdheter. Upptäck den franska huvudstadens alla skatter som en familj eller på en guidad tur!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.