Brighton

Denna attraktiva stad på Englands sydkust har byggt upp ett grundmurat rykte som en fashionabel semesterort och en plats att lära sig engelska på. Likt ingen annan plats så inspirerar och föryngrar Brighton dig.

Detta program är inte längre disponibelt

Britterna, liksom turister och studenter, lockas av dess höga livskvalitet och stora kulturevenemang. Shopping, restauranger, stränder och utflykter - det finns något för alla i Brighton och allt ligger inom gångavstånd. På bara några minuter kan du ta dig till ett museum, en designboutique, havet eller en konserthall. En extraordinär semester för hela familjen garanteras i Brighton. Du har också möjlighet att besöka huvudstaden London som ligger mindre än en timme bort med tåg och är späckad med attraktioner för vuxna och barn. En mycket trevlig semester väntar!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.