esl family language courses summer USA New York family programme.jpg

Summer Family Programme

Summer Family Programme

Föräldrar och barn från 7 till 15 år

I hjärtat av New York, på 5:e avenyn, upptar vår partnerskola en modern byggnad där kurserna hålls såväl för de vuxna som för barnen. Beläget helt nära hållplatser för kollektivtrafiken, har kurscentret en utmärkt infrastruktur. Ett bibliotek, ett resurscenter, gratis Wi-Fi (endast för vuxna) och en cafeteria står till disposition. Familjeprogrammet är begränsat till 45 deltagare (föräldrar och barn) och garanterar lektioner i små grupper.

Barnen äter lunch i skolans cafeteria och så även föräldrarna. Detta ger tillfälle att dela med sig av varandras erfarenheter! Om ingen aktivitet är inplanerad för eftermiddagen ger sig familjerna ut på egen hand för att upptäcka staden och dess sevärdheter under föräldrarnas ansvar.

Pluspunkter

 
Summer Family Programme
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Mytomspunnen stad som erbjuder massor av sevärdheter för föräldrar och barn.
  • Välfungerande kurscentger med modern infrastruktur.
  • Tillval Business English i minigrupp för vuxna.
  • Boende i värdfamilj med garanterad total fördjupning.

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Generellt gäller att föräldrar och barn bor hos värdfamiljer som motsvarar deras behov avseende utrymme och familjesammanhållning. Värdarna erbjuder frukost eller halvpension. Detta boendealternativ ger fördelen att kunna öva att kommunicera på engelska i vardagssituationer. I mån av önskemål finns tillvalet ”superior” där privat badrum erbjuds. Skolan har ett brett nät av värdfamiljer utanför Manhattan, vilket ger tillfälle att lära känna lokalbefolkningens liv i ett vanligt bostadsområde. Familjerna bor ca 35 - 70 minuter från skolan med tunnelbana.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)