Vuxenkurser i engelska i New York

Utmärkt, 680 omdömen

För många är en engelsk språkresa till New en dröm som går i uppfyllelse: att leva i en av världens mest berömda städer medan du utvecklar dina färdigheter i engelska varje dag med vänliga infödda och folk från andra länder! Studera engelska i New York och skapa din egen amerikanska dröm och besök alla de bästa kännemärkena, från Manhattan till Frihetsgudinnan och Coney Island!

 
Vuxenkurser i engelska i New York
New York
1 / 10
Engelskakurser för vuxna i New York

Upplev spänningen med att lära dig engelska i New York: njut av den livliga atmosfären i en av världens mest ikoniska städer, mingla med både lokalbefolkningen och utsocknes och finslipa dina språkkunskaper varje dag! Dyk huvudstupa in i the Big Apple's fantastiska värld för att söka efter din amerikanska dröm och upptäcka stadens många attraktioner, från Manhattans livliga gator till den högresta Frihetsgudinnan och Coney Islands färgstarka tjusning!

Varför studera engelska i New York?

esl new york
Livet i staden
  • Upplev den dynamiska pulsen i the Big Apple samtidigt som du fulländar dina engelska kunskaper i New York. Upptäck berömda sevärdheter som Empire State Building, Central Park och Brooklyn Bridge när du absorberar stadens unika accent!
  • Studenter från hela världen väljer New York för att lära sig engelska, fängslade av dess globala lockelser och mångkulturella atmosfär. Med kurskamrater som representerar olika kulturer har du stora möjligheter att träna engelska med människor från olika hörn av världen. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra engelska kurser för vuxna i New York!
esl new york
Om området
  • Börja din utforskning av den livliga östkusten direkt från hjärtat av New York. Dyk ner i den rika historien om städer som Boston och Philadelphia, eller njut av nationens politiska energi i Washington D.C. medan du studerar engelska i New York.
  • Letar du efter en weekendresa i naturen? Bege dig till Bear Mountain State Park för natursköna vandringar och frisk luft. Eller koppla av och titta på den vackra Atlanten från Fire Island.
esl new york
Aktiviteter
  • Det finns så många spännande möjligheter att utforska på en kurs i engelska i New York, från sightseeingturer i New York Bay till åkturer i hästdroska i Central Park
  • Ta en cykel och cykla till ikoniska stadsdelar som Brooklyn och Little Italy - det perfekta sättet att utforska de lugnare områdena i staden.

Populära frågor om att studera engelska i New York:

Hur mycket kostar det att bo och studera i New York?

Ge dig ut på din engelska språkresa till New York med ESL:s vuxenkurser som börjar på bara 391 euro (440 dollar) per vecka. Dessutom kan du betala så lite som 2:50 euro (3 dollar) per måltid när du njuter av budgetvänliga maträtter som pizza! Med stadens prisvärda kollektivtransportsystem, öppet hela dygnet, kostar en enkelbiljett endast 2:30 euro (2:75 dollar). Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och börja planera ditt äventyr för att lära dig engelska för vuxna i USA!

Vilken typ av engelskakurser för vuxna kan jag läsa i New York?

Genom ESL har du massor av alternativ att göra din vuxenkurs i engelska i New York. Oavsett om du letar efter en avkopplande semester i denna spännande stad, eller om du vill nå dina språkmål intensivt och snabbt, har vi en kurs som hjälper dig att få ut det mesta av din tid i New York. Våra program erbjuder bland annat: 

  • Lektioner från A1 till C1-nivå, inklusive intensiva och privata alternativ 
  • Kombinerade kurser i allmän engelska och affärsengelska 
  • Examensförberedande kurser för TOEFL och TOEIC 
  • Engelska och ämneskurser, inklusive mode

Kommer min engelskakurs för vuxna i New York att hjälpa min karriär?

Att delta i en engelskakurs för vuxna i New York kan gynna din karriär mycket. Att förbättra dina engelska kunskaper kommer att öka din förmåga att kommunicera effektivt i olika professionella miljöer, vilket ger dig en konkurrensfördel när det gäller jobbmöjligheter. Att studera engelska i New York ger dessutom värdefull exponering för amerikansk kultur och affärspraxis, vilket är fördelaktigt för dem som söker karriäravancemang i internationella miljöer eller industrier.

Har du några övriga frågor om att studera engelska i New York?

Se övriga populära destinationer

Fler spännande destinationer som kan intressera dig