ESL Junior Language courses St Julians college autumn programme 12 17

St Julians College (12-17)

St Julians College (12-17)

Detta program går inte under 2021. Vänligen kontakta oss för mer information.

Vår partnerskola är en av öns äldsta och den garanterar en undervisning av mycket god kvalitet, särskilt avsedd för elever med annat modersmål än engelska. Skolan ligger i St Julians centrum på Maltas nordöstra kust. Tillsammans med andra internationella elever studerar du engelska i små grupper i ljusa och bekväma klassrum. De mycket motiverade lärarna ser till att du hela tiden gör framsteg i engelska. Varje vecka efter lektionerna, anordnar skolan olika sport- och fritidsaktiviteter och kulturella aktiviteter samt en heldagsutflykt. Från första dagen och under hela vistelsen finns era fritidsledare och er gruppledare till hands för er.

Pluspunkter

 
St Julians College (12-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
M
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
Cambridge (C2 Proficiency)
IELTS
TOEFL
#
Minimiålder:
12 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Om du vill öva på din engelska i vardagliga situationer, är värdfamilj det bästa alternativet. Värdfamiljerna bor i olika områden på Malta, exempelvis i St Julians, Sliema eller i närheten. Du delar ett tre- eller fyrbäddsrum med studenter med ett annat modersmål (om möjligt) eller med en vän. Du erbjuds helpension. Måndag till fredag får du kall eller varm lunch på skolan och när du åker på utflykt under helgen får du lunchpaket från värdfamiljen.

Egen buss

ESL bus accommodation

Bussen kommer och hämtar upp dig varje morgon på en busshållplats i närheten av värdfamiljen, kör dig till skolan och den tar även med dig på olika aktiviteter. Du får alltså skjuts hela dagen och på kvällen får du sällskap av en ledare till närmaste busshållplats.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl stjulians language stay hero
Andra skolor i området
St. Julian's
junior language courses english malta salina bay st martins college 12 17 esl 5030
Salina Bay
St. Martin's College (12-17)
 
ESL Junior language courses St Pauls College 10 16
St. Paul’s Bay
St. Paul's College (10-16)