ESL Junior Language courses St Julians college autumn programme 12 17

St Julians College, Vår- och höstprogram (12-17)

St Julians College, Vår- och höstprogram (12-17)

St Julians College, Vår- och höstprogram (12-17)

Vår partnerskola är en av öns äldsta och den garanterar en undervisning av mycket god kvalitet, särskilt avsedd för elever med annat modersmål än engelska. Skolan ligger i St Julians centrum på Maltas nordöstra kust. Tillsammans med andra internationella elever studerar du engelska i små grupper i ljusa och bekväma klassrum. De mycket motiverade lärarna ser till att du hela tiden gör framsteg i engelska. Varje vecka efter lektionerna, anordnar skolan olika sport- och fritidsaktiviteter och kulturella aktiviteter samt en heldagsutflykt. Från första dagen och under hela vistelsen finns era fritidsledare och er gruppledare till hands för er.

Pluspunkter

 
St Julians College, Vår- och höstprogram (12-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Privat busstransport till skolan och alla aktiviteter
  • Uppmärksamma och erfarna kursledare som kan stödja om något studentproblem skulle uppstå
  • Flera lunchalternativ för att tillgodose studenternas olika dieter och preferenser

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Italien
      Ryssland
      Japan
      Tyskland
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj (Höst)

esl host family st julians college

Om du vill öva på din engelska i vardagliga situationer, är värdfamilj det bästa alternativet. Värdfamiljerna bor i olika områden på Malta, exempelvis i St Julians, Sliema eller i närheten. Du delar ett tre- eller fyrbäddsrum med studenter med ett annat modersmål (om möjligt) eller med en vän. Du erbjuds helpension. Måndag till fredag får du kall eller varm lunch på skolan och när du åker på utflykt under helgen får du lunchpaket från värdfamiljen.

Egen buss

esl bus service junior

Bussen kommer och hämtar upp dig varje morgon på en busshållplats i närheten av värdfamiljen, kör dig till skolan och den tar även med dig på olika aktiviteter. Du får alltså skjuts hela dagen och på kvällen får du sällskap av en ledare till närmaste busshållplats.

Residens

Accomodation Malta Bellavista Hotel

Residenset ligger nära det livliga området St Pauls Bay. Du delar ett fyrbäddsrum med eget badrum med studenter av samma kön. Rummen har luftkonditionering och en TV. Sängkläder och handdukar tillhandahålls av hotellet, men du måste ta med egna strandhanddukar. Måltider ingår och består av en kontinental frukost, lunch (på skolan på vardagar eller på hotellet på helgerna) och middag från hotellbuffén. Du har tillgång till en lounge och pool. Det finns ledare tillgängliga för studenternas trygghet 24 timmar om dygnet.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl stjulians language stay hero
Andra skolor i området
St. Julian's
junior language courses english malta salina bay st martins college 12 17 esl 5030
Salina Bay
St. Martin's College (12-17)
 
ESL Junior language courses St Pauls College 10 16
St. Paul’s Bay
St. Paul's College (10-16)