EC

I hjärtat av staden, ligger vår partnerskola i en vacker, modern byggnad nära kollektivtransporter och den berömda ”underjordiska staden” som uppskattas så mycket av montrealborna. Kurscentret omfattar 23 rymliga och ljusa klassrum, en studentlounge, ett resurscenter, ett rum avsett för individuella studier, liksom några datorer med internetuppkoppling. I hela skolan har du gratis tillgång till internet via Wi-Fi. Studenterna, från hela världen, uppskattar kurscentrets ideala läge och nivån på den högkvalitativa undervisningen. 

Pluspunkter

 
EC
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealiskt läge i Montreals centrum
  • Lång erfarenhet av att undervisa i engelska
  • Utmärkta boendealternativ
  • Bred palett av aktiviteter för alla smaker

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Japan
      Colombia
      Mexico
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Invånarna i Montreaal är kända för sin gästfrihet och odlar konsten att välkomna. Hos en värdfamilj har du möjlighet att lära dig tusen saker om livsstil, vanor och dina värdars kulinariska preferenser. Du praktiserar kontinuerligt din engelska i en trygg miljö samtidigt som du får en oförglömlig kulturell erfarenhet. Du bor antingen i eget rum eller i tvåbäddsrum och kan välja självhushåll, halvpension eller helpension. Du delar övriga utrymmen med din värdfamilj. För att ta dig till skolan utnyttjar du kollektivtrafiken.

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att bo i eget rum med halvpension, att boka transfer från och till flygplatsen, samt ha med sig intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande. Studenterna skall även visa upp ett intyg om vårdnadsansvar (Custodianship letter) på anmodan av ambassaden.

Residens La Marq au 515 (från 18 år)

ESL Languages residence La Marq 515 EC Montreal

Det här boendet är perfekt för elever som vill att deras tid i Montreal ska vara social och i händelsernas centrum, bara 20 minuter från skolan och nära både barer och restauranger. Du får ett enkelrum i en lägenhet med två till fyra andra studenter, som har en lounge med en TV, Wi-Fi, en matplats och ett gemensamt kök. Varje sovrum har skrivbord och garderob och ett badrum som delas med två andra gäster. Sängkläder tillhandahålls, som du kan tvätta på  plats mot en avgift. Var och en städar sitt eget rum och har självhushåll. Gemensamma utrymmen städas varje vecka av residenset. Efter lektionerna kan du använda gymmet och spelrummet på residenset med dina vänner.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.