EC

I hjärtat av staden, ligger vår partnerskola i en vacker, modern byggnad nära kollektivtransporter och den berömda ”underjordiska staden” som uppskattas så mycket av montrealborna. Kurscentret omfattar 23 rymliga och ljusa klassrum, en studentlounge, ett resurscenter, ett rum avsett för individuella studier, liksom några datorer med internetuppkoppling. I hela skolan har du gratis tillgång till internet via Wi-Fi. Studenterna, från hela världen, uppskattar kurscentrets ideala läge och nivån på den högkvalitativa undervisningen. 

Pluspunkter

 
EC
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Idealiskt läge i Montreals centrum
  • Lång erfarenhet av att undervisa i engelska
  • Utmärkta boendealternativ
  • Bred palett av aktiviteter för alla smaker

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

ALTO
esl alto accreditation
Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Japan
      Colombia
      Mexico
      Sydkorea
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Invånarna i Montreaal är kända för sin gästfrihet och odlar konsten att välkomna. Hos en värdfamilj har du möjlighet att lära dig tusen saker om livsstil, vanor och dina värdars kulinariska preferenser. Du praktiserar kontinuerligt din engelska i en trygg miljö samtidigt som du får en oförglömlig kulturell erfarenhet. Du bor i eget rum, delar övriga utrymmen med din familj och får halvpension. För att ta dig till skolan utnyttjar du kollektivtrafiken.

 

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att bo i eget rum, att boka flygplatstransfers och ha med sig intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande. Studenterna skall även visa upp ett tillsyningsintyg (Custodianship letter) vid anmodan av ambassaden.

 

Superior Tylon Studios (från 18 år) (Endast tillgängligt fram till 31.12.2022)

ESL residential accommodation 3

Njut av ett otroligt läge i hjärtat av Montreals nöjesdistrikt - Quartier des Spectacles - och mycket nära det fantastiska Mount Royal! Din skola ligger på bekvämt avstånd - 20 minuter med buss eller 30 minuter till fots.

Dessa studior är fullt möblerade med en dubbelsäng, ett eget badrum och ett välutrustat pentry. Handdukar och sänglinne tillhandahålls, och du kan använda betaltvättstugan på plats. Gemensamma utrymmen inkluderar en bekväm lounge, ett gym och en uppvärmd inomhuspool.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)