ESL English Canada Montreal EC

EC

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

EC

I hjärtat av staden, ligger vår partnerskola i en vacker, modern byggnad nära kollektivtransporter och den berömda ”underjordiska staden” som uppskattas så mycket av montrealborna. Kurscentret omfattar 23 rymliga och ljusa klassrum, en studentlounge, ett resurscenter, ett rum avsett för individuella studier, liksom några datorer med internetuppkoppling. I hela skolan har du gratis tillgång till internet via Wi-Fi. Studenterna, från hela världen, uppskattar kurscentrets ideala läge och nivån på den högkvalitativa undervisningen. ~~Vår partnerskola öppnade igen 31/8, 2020.~~ Vänligen notera, att på grund av säkerhetsskäl i enlighet med officiella rekommendationer och krav, kan anpassningar ske på vissa skolor gällande fakta och tjänster – som antal deltagare per grupp, scheman, tillträde till gemensamma utrymmen, liksom vissa aktiviteter – i förhållande till vad som beskrivs på vår webbplats. Vänligen kontakta oss för mer information.

Pluspunkter

 
EC
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Idealiskt läge i Montreals centrum
  • Lång erfarenhet av att undervisa i engelska
  • Utmärkta boendealternativ
  • Bred palett av aktiviteter för alla smaker

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

ALTO
esl alto accreditation
Languages Canada
esl languages canada accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Invånarna i Montreaal är kända för sin gästfrihet och odlar konsten att välkomna. Hos en värdfamilj har du möjlighet att lära dig tusen saker om livsstil, vanor och dina värdars kulinariska preferenser. Du praktiserar kontinuerligt din engelska i en trygg miljö samtidigt som du får en oförglömlig kulturell erfarenhet. Du bor i eget rum, delar övriga utrymmen med din familj och får halvpension. För att ta dig till skolan utnyttjar du kollektivtrafiken.

Superior Tylon Studios (från 18 år)

esl language french inlingua larochelle accomotation

Njut av ett otroligt läge i hjärtat av Montreals nöjesdistrikt - Quartier des Spectacles - och mycket nära det fantastiska Mount Royal! Din skola ligger på bekvämt avstånd - 20 minuter med buss eller 30 minuter till fots.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Montreal language stay
Andra skolor i området
Montreal
ESL English Canada Montreal ILSC Education group
Montreal
ILSC Education Group
 
esl-english-canada-toronto-kaplan-international-hero
Toronto
Kaplan International
 
esl-english-canada-vancouver-kaplan-international-hero
Vancouver
Kaplan International