esl gap language courses canada montreal greystone college

Greystone College

Greystone College

Mitt i centrala Montreal, omgiven av kaféer och restauranger, har skolan 26 klassrum, där du kan studera internationell företagsekonomi för expertlärare. Skolan är utrustad med allting du behöver: inlärningsverktyg, gratis Wi-Fi, två kök där du kan ta en kopp kaffe från espressomaskinen och även en ett par studentlounger, där du kan äta lunch och koppla av med andra studenter medan du praktiserar dina nyvunna språkkunskaper. Och efter lektionerna har du Montreals alla attraktioner utanför porten!

Pluspunkter

 
Greystone College
1 / 10

Pluspunkter

  • * Väletablerad skola i centrum av Montreal
  • * Internationellt erkänt diplom i International Business Management
  • * Företagspraktik för att konsolidera färdigheterna i en autentisk miljö

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Mexico
      Colombia
      Brasilien
      Japan
      Ecuador
      Indonesien
      Turkiet
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Om du söker ett sätt att verkligen få erfarenhet av en total fördjupning, är boende i en värdfamilj det perfekta alternativet., eftersom du får autentisk insyn i kanadensiskt dagligt liv. De flesta familjerna bor i förorter, varför du behöver åka kollektivt till skolan. Familjen erbjuder eget rum och antingen helpension, halvpension eller tillgång till köket. Detta är den perfekta möjligheten att dagligen praktisera dina språkkunskaper.

Residens La Marq (från 18 år)

ESL Languages La Marq residence ILSC Montreal

Detta residens är bekvämt beläget bara en tre minuters promenad från campus, med lätt tillgång till köpcentra och restauranger i centrum. Varje lägenhet har mellan fyra till sex enkelrum, med ett delat kök, två delade badrum och en lounge. Sängkläder och handdukar ingår i rummet, som är möblerat med ett studiebord, dubbelsäng, garderob och luftkonditionering. Wi-Fi är tillgängligt och tvättservice kan fås mot en avgift. Månatliga städtjänster tillhandahålls. Inga måltider ingår, men det fullt utrustade köket är tillgängligt för användning. Gemensamma ytor inkluderar ett gym, biografrum, studierum och lounge.

Residens, lägenhet, hotell

Kaplan Cambridge Nido residence hero

Andra boendemöjligheter på residens, i delad eller egen lägenhet, eller på hotell finns också att tillgå.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.