ESL Languages Kings Spring Campus (10-17) Bath hero

Bath Spring Campus (10-17)

Bath Spring Campus (10-17)

(23/3 - 13/4 2024)

Att studera i England frammanar bilder av gamla, Harry Potter-liknande, internatskolor bland grönskande fält – välj den här skolan för att göra dessa bilder till din nya verklighet! Denna 200 hektar stora egendom består av idrottsplatser, tennisbanor, en sporthall och en storslagen huvudbyggnad med en teater, konstrum, matsal, studentkafé och massor av klassrum. Varje klassrum rymmer upp till 16 elever och kan vara utrustat med antingen en traditionell eller digital whiteboard. Wi-Fi är tillgängligt i hela skolan. Observera att denna skola inte är handikappanpassad.

Pluspunkter

 
Bath Spring Campus (10-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Vackert traditionellt campus i hjärtat av landsbygden
  • Tillsyn dygnet runt i förhållandet cirka 1:7
  • Ett varierat och spännande aktivitetsprogram på helger, eftermiddagar och kvällar

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Languages Residence Kings Spring Campus Bath

Upplev den traditionella brittiska internatskoleerfarenheten på detta boende på detta vackra 200 hektar stora campus. Du placeras i antingen ett tvåbädds-, trippel- eller fyrbäddsrum, alla utrustade med säng, garderob och skrivbord. Du delar badrum med fem andra elever. Sängkläder ingår, men handdukar ingår inte - tvättservice ingår för studenter som stannar två veckor. Frukost, lunch och middag serveras i cafeterian och ibland utanför campus. Du får lunchpaket för utflykter.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.