Lexis Noosa culinary academy hero

Lexis Culinary Academy

Lexis Culinary Academy

Med tillgång till färska skaldjur av hög kvalitet och en blomstrande, engagerad restaurangsektor är Noosa den perfekta platsen för en student med ett spirande kulinariskt intresse och detta campus är det perfekta stället för dig att uppleva det. Beläget i hjärtat av Noosas restaurangdistrikt, är byggnaden på två våningar utrustad med 12 klassrum, helt nya träningskök, pausrum, en balkong med utomhussittplatser, samt ett kafé, en restaurang och en bar som är öppna för allmänheten. Varje klassrum är utrustat med en traditionell whiteboard och 80-tums TV för att hjälpa undervisningen i grupper om cirka 12 elever. Wi-Fi är tillgängligt på hela campus, och alla lokaler är rullstolsanpassade.

Pluspunkter

 
Lexis Culinary Academy
1 / 10

Pluspunkter

  • Modernt campus med nya träningskök och en av studenterna driven restaurang, som är öppen för allmänheten
  • Idealiskt läge i hjärtat av Noosas livliga kulinariska scen, omgiven av trendiga restauranger och barer
  • 15 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa kurser inom besöksnäringen, speciellt på det kulinariska området

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Europa
      Sydamerika
      Asien
      Afrika

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-1

Värdfamiljerna är noggrant utvalda av skolan. Denna typ av boende är ett utmärkt sätt att komma in i den australienska kulturen och livsstilen. Du får mat (halvpension under veckan och helpension under veckosluten) och bor i eget rum. Detta boendealternativ är populärt och ekonomiskt och ger dig tillfälle att praktisera engelskan maximalt.

Student House (från 18 år)

Residence - Student House - Lexis Noosa Accommodation Gallery 213 5

Förutom hos värdfamilj, finns möjligheten att bo i något av de Student Houses som vår partnerskola ställer till förfogande. Alla ligger ungefär på 20 minuters promenad från skolan och består av 4 till 5 tvåbädds- eller dubbelrum (kan disponeras enskilt), ett fullt utrustat kök, ett delat badrum, ett allrum (vardagsrum/matsal) och en trädgård. Gratis Wi-Fi finns, liksom sängkläder. Du har också tillgång till tvättstuga. Vanligtvis har ett rum per Student House privat badrum (mot pristillägg).

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.