Språkresor i Vancouver, Kanada

Det här är en av världens vackraste städer, kallad ”Stilla havets pärla”. Staden ligger inklämd mellan bergen och Fraserdeltat och har ett milt klimat. Storleksmässigt är den Kanadas tredje stad.
Vancouver är en metropol för handel, ekonomi och industri, med en aktivitet som aldrig upphör. Staden har, precis som sin granne på andra sidan gränsen, en ”24-timmarslivsstil”. Till och med en del skidorter i området är öppna dygnet om, hela året. Om du föredrar det lugnare tempot vid havet ska du ta dig till stranden som gränsar till staden och kliva ombord på en ”seabus”, en sorts vattenbuss som enkelt tar dig från norr till söder. Vancouver är en av Nordamerikas mest kosmopolitiska städer och tar oavbrutet emot nya invandrare. Denna internationella atmosfär, skapad av den kulturella och etniska blandningen, ger dig chansen till många spännande möten. Staden skämmer bort sina besökare med en uppsjö av kulturaktiviteter och festivaler under hela året.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - Vancouver

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.