Språkresor i Perth, Australien

Stilla havet får dig så klart att drömma... men att få se Perth, dyka i det kristallklara vattnet, sola under den bländande solen, det är att förälska sig i den största staden på Australiens västkust!

Se vårt urval av skolor - Perth

Perth på västkusten ligger närmare Singapore än Sydney, eftersom de flesta andra större städerna ligger på stillahavssidan i öster. Detta isolerade läge är kanske en av anledningarna till att staden är extremt välkomnande. Men nästan 1,5 miljoner invånare kan Perth erbjuda den expanderande storstadens alla fördelar, samtidigt som man har behållit den livskvalitet som studenterna uppskattar. Perth är en trygg och solig stad, med paradisiska stränder och oanade naturliga underverk. Här finns alla egenskaper som behövs för att du ska upptäcka den australiensiska livsstilen.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.