Språkresor i Chicago, USA

Upptäck det dagliga livet i USA och utforska ”the Windy City” med helt nya ögon – och öron – på en längre språkresa till Chicago! Om du är ute efter att skapa din egen amerikanska dröm och bo i USA under det att du bygger upp dina färdigheter och lär dig något nytt, är Chicago en fantastisk plats att göra det på! Fördjupning i ett nytt språk och en ny kultur är det snabbaste sättet att ge dina kunskaper i engelska en skjuts, så vad väntar du på? Lev mitt i händelsernas centrum under ett sabbatsår i Chicago!

 

Se vårt urval av skolor - Chicago

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola vetter mot ”the Magnificent Mile”, Chicagos innestråk, mitt i hjärtat av staden. Här...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 4334 SEK
  493 USD för 1 vecka

Varför göra en längre språkkurs i engelska i Chicago?

 
 • Stanna under en längre tid i ett nytt land, där du får erfarenhet av total fördjupning och praktiserar din engelska i vardagliga situationer.
 • Träffa människor från hela världen och få vänner bland lokalbefolkningen i en av världens erkänt mest vänliga nationer.
 • Utforska den ikoniska staden Chicago och lär känna den bortom guideböckerna och turiststråken.
 • Upptäck Mellanvästern och res runt till nya städer i USA där du utvecklar en bättre förståelse för USA och skapar otroliga minnen överallt.
 

Vad du kommer att göra på din längre språkresa till Chicago.

 

Hos ESL är våra sabbatsår utomlands helt flexibla – du behöver bara bestämma hur länge du vill vara borta (eller om du vill resa någon annan stans också, så låt oss veta!) och vi hjälper dig att hitta den rätta längre kursen i engelska i Chicago. Vi arbetar nära våra partnerskolor för att kunna erbjuda många olika kurstyper, vilka återspeglar ESL:s höga standard. Du kommer att göra en resa med total fördjupning i språk och kultur och får chansen att lära dig engelska i en autentisk miljö och upptäcka hur livet verkligen är i USA. En Gap Experience med ESL är inte likt något du tidigare varit med om!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.