Språkresor i Bath, England

Höga tornspiror, kullerstensgator och miltals av grönskande landsbygd – denna bildsköna engelska plats väntar på dig i den historiska staden Bath! Om du vill verkligen utveckla dina färdigheter i engelska och få erfarenhet av vardagslivet i Storbritannien, fördjupad i en ny kultur, är Bath det idealiska stället! En längre kurs i engelska i Bath låter dig kliva rätt in i en stad som ser ut som en filmscen och naturligtvis prata, prata och prata när du deltar i det engelska vardagslivet. Det är ditt livs språkchans!

 

Se vårt urval av skolor för - Bath

 • Lägg till i favoriter

  Skolans huvudbyggnad ligger i ett hus från 1700-talet mitt i stadens centrum. Läget är perfekt eftersom...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 3951 SEK
  340 GBP för 1 vecka

Varför göra en längre kurs i engelska i Bath?

 

Bath är en relativt liten stad, men har så mycket att erbjuda. Den ligger idealiskt till för att utforska Oxford, London och den vackra sydkusten. Staden själv är en dröm för fotografer, där gatorna vibrerar av historia och charmar turisterna och ortsborna lika mycket! Genom att bo i Bath får du erfara vardagslivet i Storbritannien och praktisera dina färdigheter i engelska i autentiska, naturliga situationer, träffa människor från hela världen och utforska det lokala livet på ett verkligt unikt sätt. En längre språkresa till Bath är det perfekta tillfället att utveckla din engelska och utforska nya delar av världen!


 

Vad kommer jag att göra på min länge språkkurs i engelska i Bath?

 

På en längre språkresa med ESL lär du dig engelska på ett autentiskt, fördjupat sätt, i en omgivning där dina språkliga färdigheter utvecklas naturligt och snabbt. Du lär dig både i och utanför klassrummet, i såväl kulturell som språklig fördjupning, vilket låter dig utveckla inte bara din engelska utan även dina mjuka färdigheter. På ESL erbjuder vi många olika typer av längre språkkurser i Bath, där du kan studera i din egen takt och kombinera lektionerna med dina personliga intressen. Upptäck en värld av språk under ditt sabbatsår med ESL!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.