esl purpose to live abroad and learn hero

Gap year

Lär dig ett språk, upplev nya erfarenheter och förändra ditt liv

Ta dig tiden att lära dig ett nytt språk på en sabbatsårskurs

Våra längre kurser är lika varierade som effektiva när det gäller att erbjuda snabba framsteg i studierna! Att leva med och studera ett språk under en längre period i ett annat land än ditt eget, öppnar dörren till en värld av nya erfarenheter och vidgar din komfortzon. Är du redo att starta ditt äventyr?

Långsiktiga språkkurser

Vi är stolta över att samarbeta med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål och nivå har vi en kurs för dig!

ESL exam preparation course hub hero

Examensförberedelse

Ett officiellt språkcertifikat är en viktig tillgång. Dess fördelar inkluderar att få dig att stå ut från mängden i ett hav av arbetssökande och att få tillgång till utländska universitet eller andra institutioner som kan kräva en lägsta språknivå. ESL:s partnerskolor har gott om erfarenhet av att förbereda studenter för att ta officiella språkcertifikat. Ur deras kursutbud kan du välja specifika förberedande examenskurser som ger dig allt det förtroende du behöver på den stora dagen.

esl professional diploma course hero

Yrkesutbildning

Få ett certifikat eller diplom genom spännande yrkesutbildning inom specifika områden som företagande, besöksnäring eller hälsa och skönhet. Att studera på ett främmande språk är det perfekta sättet att lära dig behärska det i olika autentiska sammanhang och i slutet av din vistelse har du ett erkänt diplom som ett bevis på ditt hårda arbete!

esl blended course hero

Blandat lärande

Blandad lärande är den perfekta kombinationen av en kurs på plats i utlandet med online-lektioner. Onlinekursen kan tas före och / eller efter din kurs utomlands - det är ett fantastiskt sätt att värma upp före din avresa så att du är extra förberedd för upplevelsen. På samma sätt om du väljer en onlinekurs efter dina studier på plats, garanterar att du att alla dina nyförvärvade färdigheter hålls vid liv!

esl general course hero

Allmänna kurser

Faktum är: det finns inget effektivare sätt att lära sig ett språk än att använda det och utsättas för det i olika sammanhang varje dag under en tid. Det här är just vad våra allmänna kurser erbjuder dig - möjligheten att få enastående språklektioner, samt oändliga möjligheter att omsätta dina nya färdigheter i praktiken. Och det är så du cementerar dina kunskaper!

esl 30 course hero

Kurser för 30+

Dessa kurser erbjuder en vuxnare studiemiljö än i en standardkurs för vuxna (vilka är tillgängliga för alla över 30 år). Om du främst behöver lära dig engelska för mer informella delar av ditt yrkesliv till skillnad för ett specifikt professionellt mål, är denna kurs ett perfekt val.

esl work experience course hero

Work & Study

Dessa program kombinerar en allmän språkkurs med en praktik, ett betalt arbete eller ett volontärprogram. Att omsätta dina språkliga färdigheter i en autentisk situation är ovärderligt och du kommer att bli överraskad av hur mycket det förbättrar din kommunikationsförmåga!

ESL:S sabbatsårskurser

Att ta ett sabbatsår med ESL innebär att du tar tid från dina studier eller ditt arbete för att spendera från några månader till ett år utomlands, förbättra dina språkkunskaper och utforska ett nytt land. Medan det är en paus i dina studier eller i din karriär, kommer det definitivt inte att ses som ett tomt utrymme i ditt CV! Du kommer tillbaka hem med en ny uppsättning språkkunskaper och livserfarenheter som hjälper dig i många år framöver.


Fördelar med att göra ett språkprogram under ditt sabbatsår

Att ta dig tiden för en längre språkkurs är inte alltid enkelt, men det lönar sig definitivt på lång sikt! Här är bara lite av vad du kan förvänta dig av ditt sabbatsår utomlands:

  • Otrolig boost för dina språkliga färdigheter
  • Oförglömliga upplevelser och minnen
  • En djupare kulturell förståelse och omvärldsuppfattning
  • Ökade karriärmöjligheter
  • Personlig utveckling

 

Varför du ska välja ESL för ditt sabbatsår utomlands

Mycket planering behövs för en språkkurs. Därför det är viktigt att välja rätt företag som hjälper dig hela vägen! Med mer än 25 års erfarenhet och 97% av våra kunder som rekommenderar oss, innebär det när du bokar ditt år utomlands med ESL att du lämnar din språkresa i rätta händer. Här är bara några av de sätt vi hjälper dig att få ditt livs resa:

  • Du kommer att ha tillgång till vår portfölj av endast de bästa språkskolorna över hela världen, med vägledning från vårt team om vilka som bäst passar dina mål
  • Våra expertrådgivare kommer att vägleda dig genom alla olika möjligheter för din resa - glöm att bläddra genom oändliga alternativ och jämföra dussintals webbplatser
  • Bortsett från dina lektioner, ska vi se till att du har alla aspekter av ditt sabbatsår perfekt planerat, från ditt boende till dina resor och aktiviteter.
  • Vi kommer att finnas vid din sida varje steg på vägen: före, under och efter ditt sabbatsår.
  • Du får tillgång till exklusiva rabatter och erbjudanden som hjälper dig att få ut   mesta av din resebudget.

Våra studenter frågar ofta:

Om jag behöver ett visum för min kurs, kommer ESL att hantera det?

ESL kan hjälpa dig med processen att erhålla visum, eftersom detta kommer att bero på det land du planerar att besöka och längden på din vistelse. Om du till exempel har ett EU-pass behöver du inte visum för att studera i EU och de flesta länder exklusive Ryssland, Egypten och Kina tillåter vistelser på upp till 12 veckor som turist. Du kommer dock att vara ansvarig för att betala eventuella visumavgifter.

Hur lång tid kommer jag att vara utomlands på ESL:s sabbatsårsresa?

Under en längre språkkurs fördjupar du dig själv i språkstudierna varje dag medan du anpassar dig till att leva i ett nytt land. Våra kurser kan anpassas efter dina önskemål, så du kan tillbringa så lite som tre månader eller så lång tid som ett år med att plugga utomlands.

Hur många personer kommer att vara på min språkkurs med mig?

Normalt består språkklasser inte av mer än 15 studenter - genomsnittet är 8 till 12. I dessa grupper kommer du att dra nytta av personlig hjälp från läraren och praktisera dina färdigheter i mindre grupper.

Har du ytterligare frågor om att studera utomlands med ESL?

Varför välja ESL för din nästa resa?

solid-five-stars-school.blue
solid-five-stars-school.blue
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

solid-price-reduced.blue
solid-price-reduced.blue
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

solid-people-in-shield.blue
solid-people-in-shield.blue
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

solid thump up speech bubble icon
solid thump up speech bubble icon
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

solid-house.blue
solid-house.blue
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero