esl purpose to live abroad and learn hero

Gap year

Lär dig ett språk, upplev nya erfarenheter och förändra ditt liv

Ta dig tiden att lära dig ett nytt språk på en sabbatsårskurs

Våra längre kurser är lika varierade som effektiva när det gäller att erbjuda snabba framsteg i studierna! Att leva med och studera ett språk under en längre period i ett annat land än ditt eget, öppnar dörren till en värld av nya erfarenheter och vidgar din komfortzon. Är du redo att starta ditt äventyr?

Långsiktiga språkkurser

Vi är stolta över att samarbeta med förstklassiga språkskolor som erbjuder ett brett utbud av kurser. Oavsett ålder, mål och nivå har vi en kurs för dig!

Våra sabbatsårsresmål

Välj det resmål som passar dig bäst. Från fantastiska stränder i Australien till vackra berg i Kanada, Vi har dem alla.

ESL:S sabbatsårskurser

Att ta ett sabbatsår med ESL innebär att du tar tid från dina studier eller ditt arbete för att spendera från några månader till ett år utomlands, förbättra dina språkkunskaper och utforska ett nytt land. Medan det är en paus i dina studier eller i din karriär, kommer det definitivt inte att ses som ett tomt utrymme i ditt CV! Du kommer tillbaka hem med en ny uppsättning språkkunskaper och livserfarenheter som hjälper dig i många år framöver.


Fördelar med att göra ett språkprogram under ditt sabbatsår

Att ta dig tiden för en längre språkkurs är inte alltid enkelt, men det lönar sig definitivt på lång sikt! Här är bara lite av vad du kan förvänta dig av ditt sabbatsår utomlands:

  • Otrolig boost för dina språkliga färdigheter
  • Oförglömliga upplevelser och minnen
  • En djupare kulturell förståelse och omvärldsuppfattning
  • Ökade karriärmöjligheter
  • Personlig utveckling

 

Varför du ska välja ESL för ditt sabbatsår utomlands

Mycket planering behövs för en språkkurs. Därför det är viktigt att välja rätt företag som hjälper dig hela vägen! Med mer än 25 års erfarenhet och 97% av våra kunder som rekommenderar oss, innebär det när du bokar ditt år utomlands med ESL att du lämnar din språkresa i rätta händer. Här är bara några av de sätt vi hjälper dig att få ditt livs resa:

  • Du kommer att ha tillgång till vår portfölj av endast de bästa språkskolorna över hela världen, med vägledning från vårt team om vilka som bäst passar dina mål
  • Våra expertrådgivare kommer att vägleda dig genom alla olika möjligheter för din resa - glöm att bläddra genom oändliga alternativ och jämföra dussintals webbplatser
  • Bortsett från dina lektioner, ska vi se till att du har alla aspekter av ditt sabbatsår perfekt planerat, från ditt boende till dina resor och aktiviteter.
  • Vi kommer att finnas vid din sida varje steg på vägen: före, under och efter ditt sabbatsår.
  • Du får tillgång till exklusiva rabatter och erbjudanden som hjälper dig att få ut   mesta av din resebudget.

Våra studenter frågar ofta:

Om jag behöver ett visum för min kurs, kommer ESL att hantera det?

ESL kan hjälpa dig med processen att erhålla visum, eftersom detta kommer att bero på det land du planerar att besöka och längden på din vistelse. Om du till exempel har ett EU-pass behöver du inte visum för att studera i EU och de flesta länder exklusive Ryssland, Egypten och Kina tillåter vistelser på upp till 12 veckor som turist. Du kommer dock att vara ansvarig för att betala eventuella visumavgifter.

Hur lång tid kommer jag att vara utomlands på ESL:s sabbatsårsresa?

Under en längre språkkurs fördjupar du dig själv i språkstudierna varje dag medan du anpassar dig till att leva i ett nytt land. Våra kurser kan anpassas efter dina önskemål, så du kan tillbringa så lite som tre månader eller så lång tid som ett år med att plugga utomlands.

Hur många personer kommer att vara på min språkkurs med mig?

Normalt består språkklasser inte av mer än 15 studenter - genomsnittet är 8 till 12. I dessa grupper kommer du att dra nytta av personlig hjälp från läraren och praktisera dina färdigheter i mindre grupper.

Har du ytterligare frågor om att studera utomlands med ESL?

Varför välja ESL för din nästa resa?

ESL icon five stars school
ESL icon five stars school
Topprankad och prisvinnande språkreseförmedlare

Våra gratis och personliga tjänster är konsekvent topprankade på Google, och 97% av våra studenter rekommenderar oss till sina vänner och släktingar. Dessutom är ESL en livstidsvinnare efter att ha röstats fram bäst i Europa fem gånger på St Star Awards.

ESL icon reduced price
ESL icon reduced price
Lägstaprisgaranti

Få prisskillnaden tillbaka om du hittar ett bättre erbjudande för samma program med en annan förmedlare eller direkt med skolan.

  

solid-customer-advisor.blue
solid-customer-advisor.blue
Gratis rådgivning och A till Ö-tjänster

Våra team är experter på språkresor och deras erfarenhet i branschen är både professionell och personlig. Våra gratis och personliga tjänster sträcker sig längre än till avresan - våra rådgivare står till ditt förfogande före, under och efter din vistelse.

ESL icon people in sheild
ESL icon people in sheild
Kvalitetskontroll

Vi väljer partnerspråkskolor enligt krävande kriterier - högkvalitativa anläggningar, små gruppstorlekar på olika nivåer, bra läge, förstklassig undervisning och ett spännande aktivitetsprogram, bland andra aspekter. Vi besöker regelbundet våra partnerskolor eftersom det är mycket viktigt för oss att ha ett nära förhållande med våra partner och att hålla koll på den lokala utvecklingen.   

ESL icon thumbs up
ESL icon thumbs up
Tusentals studentomdömen

Vi samlar systematiskt åsikter och omdömen från tusentals studenter som valt ESL för att åka utomlands. Alla omdömen kontrolleras noggrant för att säkerställa äkthet och läggs till på våra skolsidor för att ge framtida studenter förstahandsuppgifter och aktuella fakta.

ESL icon house
ESL icon house
Ett brett utbud av boendealternativ med kvalitet

Vår portfölj innehåller också ett stort antal typer av boende, så att vi kan erbjuda var och en av våra studenter det lämpligaste alternativet. Från värdfamiljer och studenthem till privata och delade lägenheter är alla våra boendetyper noggrant utvalda för en bekväm och praktisk boendeupplevelse utomlands.

Specialerbjudanden
Hitta bästa erbjudandet för din språkkurs.
ESL promotions hero