Språkskolor för Italienska

Att lära sig italienska är nyckeln till att upptäcka en rik, vibrerande kultur, berömd världen över för sin historia, sitt språk och, vem kan glömma, sin mat! Italienska är ett spännande, passionerat språk som konstant drar till sig nya adepter som vill lära känna mer av Italien och dess otroliga scenerier, fantastiska stränder och varma, vänliga lokalbefolkning. ESL:s juniorkurser och italienska sommarläger är de perfekta alternativen för dig som vill få en ny språkupplevelse och upptäcka en ny kultur i år!
 

Läsa mer

Varför lära sig italienska utomlands?

 
Tänk hur stolt du skulle känna dig att kunna beställa från en autentisk italiensk meny och förstå allting som står där! Eftersom italienska talas i Italien och i Schweiz är en italiensk språkresa utomlands ett perfekt val om du vill resa mellan de två länderna och dra fördel av olika semesterorter under din sommarresa. Våra kurser i Lignano låter dig studera italienska i ett nytt land och erbjuder en unik möjlighet till snabba framsteg i lärandet. Du förbättrar dina kommunikativa färdigheter i den dynamisk och spännande miljö medan du lär känna nya människor och nya kulturer. Våra italienska sommarläger och kurser för ungdomar är helt säkert en erfarenhet du aldrig kommer att glömma!


Varför välja ESL för en italiensk språkresa utomlands?

 
Vi har hjälpt studenter att skapa sina idealiska språkresor utomlands sedan 1996. Vårt företag började med att organisera sommarläger för ungdomar för mer än 20 år sedan, så vi har erfarenheten och kunskapen som garanterar dig en fantastisk studieupplevelse! Över åren har vi byggt upp en solid bas av partnerskolor så att vi kan säkra att du får undervisning av de bästa och du har ett brett utbud att välja från när du ska bestämma dig för din idealiska italienska språkresa utomlands.
 
På ESL vet vi att du lär dig bäst när du har roligt, varför våra italienska sommarläger och kurser har en väl avvägd balans mellan lektioner och andra aktiviteter. Du kan kombinera lärandet med att pröva en ny färdighet och du lär dig tillsammans med andra europeiska ungdomar i din egen ålder och kan utforska ett nytt land med dem. Upplev någonting nytt på din italienska språkkurs utomlands med ESL i år!
 
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.