Språkskolor för Franska

Som ett av de mest respekterade språken i Europa, om inte i världen, talas franska på de fem kontinenterna och är fortfarande ett av de populäraste valen för studenter att lära sig i skolan över hela världen. Från Frankrike till Schweiz och från Belgien hela vägen över Atlanten till Kanada är ESL:s skräddarsydda franska språkkurser för ungdomar och franska sommarläger det idealiska sättet för dig mellan 7 och 17 år att lära dig ett v världens chicaste, mest vitt respekterade språk. Prova något nytt med en fransk språkresa utomlands i år!
 

Läsa mer

Varför lära sig franska utomlands?


Chansen att lära sig, resa och möta nya vänner är en otrolig möjlighet som ingen borde missa! Alla vet att du lär dig mer medan du har roligt, vilket gör att våra franska språkresor utomlands är utformade med tanke på unga människor som du, för att säkra att du lär dig och praktiserar franska medan du roar dig och bladar dig med studenter från hela världen. Det fina med franska är att du har ett brett urval när det gäller att besluta vart du ska resa: våra franska sommarläger hittar du från Paris till Montreal och från Ferrières till Montreux, så du kan välja att bo nära eller längre bort och få en otrolig kulturell upplevelse!


Vad kommer jag att göra under min franska språkresa utomlands?


ESL:s språkreseprogram för ungdomar är flexibla, med stor variation och alternativ så att vi verkligen kan utforma din kurs i franska eller ditt sommarläger utomlands efter dina önskemål och behov. Oavsett vart du väljer att resa kommer du att träffa nya människor och blanda dig med folk från runt om i världen. Du kommer att praktisera din franska i en dynamisk och spännande miljö. Våra franska språkresor utomlands är inte begränsade till klassrummet, det finns också gott om tillfällen att utforska nya platser och lära känna kulturen bakom språket.


Hur skiljer sig en kurs i franska utomlands från att lära sig franska i skolan?


Våra juniorkurser är utformade speciellt för unga människor, vilket betyder att vi vill att du ska lära dig och maxa din potential, samtidigt som du har roligt. En fransk språkresa utomlands betyder inte nödvändigtvis grammatikrabblande och ordförrådsprov och våra partnerskolor hjälper dig att omsätta dina språkkunskaper i praktiken genom en dynamisk och engagerande undervisning. Gruppstorlekarna är reducerade och du har möjlighet att kombinera dina språklektioner med andra aktiviteter som matlagning, sport, konst och design eller tech om du vill! Det finns ingen tid till att ha tråkigt med våra juniorkurser anpassade för dig!

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.