Språkskolor för Engelska

Chansen att få resa, lära och att träffa nya vänner är viktiga skäl till att göra en engelsk språkresa utomlands! Som det verkligt internationella språket, kommer världen och allt den har att erbjuda att stå öppen för dig när du har med dig engelska i bagaget! Våra juniorkurser i engelska är speciellt framtagna för ungdomar, med engelska sommarläger för åldrarna 13 till 17 år och språkkurser i engelska utomlands för ungdomar mellan 13 och 17 år. Pröva på något nytt: ett äventyr på engelska i år!
 

Läsa mer

Varför en engelsk språkresa för ungdomar?


Det finns inget bättre (eller roligare) sätt att lära sig ett nytt språk, än att studera det utomlands! Du blandar dig med ungdomar från hela världen, utforskar ett nytt land tillsammans och provar något nytt varje dag. Med kurser i engelska tillgängliga i ett stort antal länder, från England till Kanada och från Malta till Australien, finns det massor att välja bland för dig. En språkresa till ett nytt land är något som du aldrig kommer att glömma och om du studerar engelska utomlands lär du dig samtidigt en av de viktigaste färdigheterna som finns i livet: kommunikation!


Vad är en språkkurs i engelska utomlands för ungdomar?


En språkkurs i engelska utomlands för ungdomar är ett språkreseprogram, specifikt framtaget med tanke på ungdomar. Våra juniorkurser låter barn och tonåringar lära sig engelska utomlands medan de integrerar sig med deltagare från hela världen och bor i en verklig campusmiljö! Deltagarna kan också välja att bo hos en lokal familj för att få en autentisk inblick i en ny kultur! En kurs i engelska utomlands är full av möjligheter att göra utflykter, möta nya människor och även att lära sig en ny sport, laga nya recept eller engagera sig i teater på engelska.


Varför välja ESL för en engelsk språkresa utomlands för ungdomar?


ESL har sina rötter i organisation av sommarläger för barn: så med över 20 års erfarenhet och växande är vi experter på att hitta den rätta juniorkursen för dig! Våra vänliga och kunniga rådgivare guidar dig hela vägen med gratis, personliga råd om hur du kan studera engelska utomlands och hur du ska få en perfekt upplevelse på ett engelskt sommarläger. Eftersom vi vet att du lär dig bäst när du har roligt, erbjuder vi jättemånga olika program och tillval, som konst, design, mode, sport, tech plus mycket mer! Vi finns här för att göra din kurs i engelska utomlands till en upplevelse du aldrig glömmer!

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.