Kommentarer – Brighton College (9-17 år)

Servane Bareille, Frankrike
Servane Bareille, Frankrike

”Jag valde att resa till Brighton för jag har alltid velat fara till England och Brighton verkade vara en verkligt sympatisk stad och aktiviteterna intressanta. Under kursen lärde jag mig framför allt att känna mig säkrare i talet och att förbättra mitt uttal litet. Jag tyckte att utflykten till London var den bästa för det är en stad i en klass för sig för utlänningar och det har alltid varit en dröm för mig att komma dit. Att befinna sig mitt ibland alla dessa monument var helt enkelt fantastiskt. Jag uppskattade verkligen att följa europacupen i fotboll även om jag vanligtvis avskyr fotboll. Det gjorde att vi kom i kontakt med människor av andra nationaliteter. Mina vänner kom från Schweiz, Italien, Tyskland, Saudiarabien, Ryssland och Frankrike. Residenset är vackert och mycket stort. Läget är fantastiskt (nära, men inte mitt i, staden). Residenset gav oss möjlighet att lära känna mycket folk, för där bor massor av studenter av olika nationaliteter. Det jag uppskattade under denna språkresa var staden, det faktum att man fick vara självständig, att träffa folk av olika nationaliteter och inte minst att bo i England! Jag kommer att minnas alla människor jag lärt känna och hur förvånande lätt det var att umgås med folk som inte pratar vårt språk, fotbollskvällarna, våra lediga söndagskvällar, de trevliga ledarna, vår utflykt till London och massor av andra oförglömliga saker. Denna resa har verkligen gett mig lust att bo i Brighton. Tack för allt, jag kommer aldrig att glömma denna fantastiska resa!”

Läs allt

Som gruppledare utgör vii ett stöd för studenterna under deras språkresa. Vi finns tillgängliga 24 timmar om dygnet för att lösa små dagliga problem. Vi tar emot och följer ungdomarna till deras olika aktiviteter och utflykter. Vi hjälper dem med språket om de önskar det. En språkresa är alltid ett stort äventyr. Vårt mål är att se till deras språkresa blir fantastisk och att ungdomarna får lust att göra om denna erfarenhet. Vid slutet av sommaren åker också vi hem med många fina minnen, oförglömliga möten och längtan att få starta igen nästa år. ESL är en mycket fin erfarenhet såväl för studenterna som för gruppledarna!

Läs allt
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.