Språkresa till San Diego, USA

Din kurs i engelska för ungdomar i San Diego kommer att bli en erfarenhet du aldrig glömmer! Lev livet precis som i filmerna i denna otroliga strandstad där sol, hav och sand (och ibland surfing) hälsar dig varje dag! På din språkresa till San Diego, där allting är dubbelt så stort och dubbelt så roligt, kommer du inte att ha tid att ha tråkigt när du läser engelska i denna världsberömda stad! Upptäck våra exklusiva kurser i engelska, speciellt framtagna för ungdomar på äventyr i Amerika i år!
 

Detta program är inte längre disponibelt

Varför åka på ett engelskt sommarläger i San Diego?

 

Ett engelskt juniorläger ger en unik möjlighet att lära känna en ny stad, träffa nya vänner från hela världen och praktisera dina färdigheter i engelska varje dag i en spännande miljö. Du kommer att lära dig så mycket nytt om den amerikanska livsstilen då du får uppleva den själv och får viktiga kommunikativa erfarenheter genom utflykter, aktiviteter och så mycket mer! Din kurs i engelska för ungdomar i San Diego kommer garanterat att bli en succé.


Vad kommer jag att göra på min juniorkurs i engelska i San Diego?


Du kanske tror att en kurs i engelska utomlands kommer att bli tråkig, men våra kurser är utformade för att vara motsatsen! Du kommer inte att lära dig engelska genom att traggla grammatik och glosor som i skolan – du lär dig praktiskt och övar dig i en internationell, vänlig atmosfär. Du får lära dig viktiga färdigheter i engelska och sedan utveckla dem i verkliga livet då du träffar unga människor från runt om i världen och besöker nya platser i Kalifornien.


Varför välja ESL för en språkresa till San Diego?

 

Vi har tagit ungdomar utomlands under många år (20, faktiskt!) och tusentals familjer har givit oss förtroendet att låta oss utforma den perfekta språkupplevelsen för dem och deras barn. Vi förstår att det inte är alltid är lätt att hitta en juniorkurs i engelska i San Diego, så vi hjälper dig hela vägen med gratis, personaliserade råd. Det spelar ingen roll om din fråga är stor eller liten, vi har svaret! Vi lyssnar och guidar dig så att du kan vara säker på att få en kurs som utvecklar både dina språkkunskaper och ger dig en ny, otrolig utlandserfarenhet i San Diego!

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.