Språkresa till Reading, England

Upplev campusliv och träffa unga människor från hela världen på ett engelskt språkläger för ungdomar i Reading i år! Reading är känt i England för sina sommarfestivaler, härliga vyer över Themsen och dess enorma universitetscampus – lär känna dem medan du utforskar staden, deltar i idrottsevenemang på de gröna ängarna och njuter av en bit engelskt vardagsliv! Gör en språkresa till Reading och du kommer att återvända med minnen som du har med dig hela livet.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Reading

Varför göra en språkkurs i engelska i Reading?

 

Som en liten engelsk stad, är Reading den perfekta utgångspunkten för upptäckter – den ligger nära London, Bath, Oxford och Windsor (drottningens slott). Staden ligger vid Themsen och omges av frodiga ängar, vilket gör den idealisk för sommarsporter och spel. Vilka dina intressen än är – temaparker, idrott, engelsk historia och kultur, shopping eller alltihop – så hittar du det i Reading! Dessutom träffar du unga människor från runt om i världen och lär tillsammans med dem känna allt detta på ditt engelska sommarläger i Reading.


 

Vad kommer jag att göra under min kurs i engelska för ungdomar i Reading?

 

Att lära dig engelska på ett sommarläger, kommer inte att likna lektionerna du är van vid från skolan – våra partnerskolor gör lektionerna interaktiva och spännande, så du lär dig genom dynamiska, roliga lektioner, där du alltid är aktiv. Du kombinerar lärandet med ett aktivt lov, utforskar Reading och dess omgivningar på utflykter som skolan arrangerar, exempelvis till London, temaparker eller Harry Potter Studios – listan är oändlig! Du får också chansen att kombinera din kurs med olika sportaktiviteter så att du kan njuta av dina hobbys och lära dig engelska på samma gång!


 

Varför välja ESL för att studera engelska i Reading?

 

På ESL har vi över 20 års erfarenhet av att organisera det perfekta sommarlägret utomlands för ungdomar och erbjuder:

 • Exceptionell undervisningskvalitet hos våra partnerskolor, som vi handplockar och med vilka vi håller en nära kontakt året runt.
 • Mycket värde för pengarna. Alla våra juniorkurser inkluderar kursavgift, administrativa kostnader och boende.
 • Stort utbud av aktiviteter och utflykter för ungdomarna att njuta av på alla våra program.
 • Stöd under hela resan med ESL – du får din egna språkreserådgivare som hjälper dig före, under och efter kursen med gratis, personaliserade råd.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.