Språkresa till Bath, England

Om du är ute efter ett autentiskt engelskt äventyr, är Bath absolut den rätta platsen! Denna historiska spa-stad har varit ett populärt engelskt turistmål under århundraden och du kommer snart att förstå varför. Här får du fullt upp med alla aktiviteter på campus, i en idyllisk, engelsk omgivning som kommer att fylla dina vänner och familj hemma med avund! Upptäck England på en perfekt engelsk språkresa till Bath med ESL i år.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Bath

Varför läsa engelska i Bath?

 

Som en av Englands mest kända historiska städer, är Bath det perfekta, vykortsvackra, stället för en språkkurs i engelska utomlands! Baths centrum ser ut som en filmkuliss och den omgivande landsbygden är en äventyrares dröm! Du lever campusliv och umgås med studenter från hela världen, som kommit från när och fjärran för en språkkurs i engelska i Bath.


 

Vad kommer jag att göra på min juniorkurs i engelska i Bath?

 

Våra juniorkurser är utformade med tanke på unga människor, vilket gör att du inte kommer att lära dig engelska genom att traggla glosor och grammatik! Våra partnerskolors juniorkurser i engelska kommer att engagera dig från dag ett och undervisningen sker i mindre grupper – perfekt för unga studeranden för att tala och öva sig och samtidigt få stöd och uppmuntran av lärarna. Därutöver får du ett actionpackat aktivitetsprogram att delta i och du har även möjlighet att välja bland tilläggsaktiviteter under din kurs om du vill – från ridning till teater, har vi den perfekta aktiviteten för dig!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Bath?

 

Vi har över 20 års erfarenhet av att organisera den perfekta språkresan för våra juniorstudenter och erbjuder:

 • Kvalitetsundervisning på våra partnerskolor som vi handplockar och håller nära kontakt med under hela året.
 • Mycket valuta för pengarna. Alla våra juniorkurser inkluderar kursavgift, skolans Administrationskostnader, samt boende.
 • Ett varierat aktivitetsprogram och utflykter att delta i.
 • Stöd under hela din resa med ESL – din egna språkreserådgivare hjälper dig före, under  och efter din kurs gratis med personaliserade råd.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.