Fortbildning för språklärare i Franska

Det kanske inte längre är Europas främsta ”lingua franca”, men franska är fortfarande ett av de viktigaste internationella språken. Och utan tvekan är det ett av världens kulturellt sett viktigaste språk ... I Frankrike har fler Nobelpristagare i litteratur fötts än i något annat land.

Efterfrågan på kvalificerade lärare i franska är stor. Ungefär en tredjedel av alla skolbarn i EU läser franska* och kunskaper i språket är ett måste för alla som vill arbeta inom så olika områden som mode, förstklassig matlagning och diplomati.

Att arbeta som fransklärare är ett flexibelt och givande jobb där du kan betyda mycket för de enskilda studenternas liv. Våra kurser och fortbildningar kommer att hjälpa dig att utveckla färdigheter i att undervisa olika slags grupper.

*EU Eurobarometer, rapport 2006

Läsa mer
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.