Företagspraktik i Milano, Italien

Milano är inte bara Italiens ekonomiska huvudstad, utan framför allt dess modehuvudstad. Under en promenad på stadens gator ser man skyltfönster med mode i alla stilar och möter folk som ser ut att komma direkt från catwalken.
Milano är berömt för sin design, sina antikviteter, musik och kulturella evenemang som äger rum under hela året. Alla som älskar italiensk kultur kommer att glädjas åt gallerierna, museerna, teatrarna och operorna. Med sina nästan två miljoner invånare är den lombardiska metropolen en ung stad med ett intensivt nattliv och en karakteristisk stämning i Naviglikvarteren! När barerna stänger på natten, öppnas ”locali”, en sorts nattklubbar inrymda i lagerlokaler, där trendiga milanobor möts och umgås ända fram till morgonen. Denna okända sida av Milano är fascinerande och när man väl upptäckt den ändrar den hela staden karaktär. Vill man komma bort från stadens sorl på mindre än en timme väntar drömlikt vackra landskap vid Comosjön och Gardasjön eller i någon av de otaliga, charmiga småstäder som omger Milano.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - Milano

 • Lägg till i favoriter

  Skolan är lätt att nå med tunnelbana, och ligger mitt i staden på en mycket populär gata i...

  Från 12495 SEK
  1180 EUR för 1 vecka
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.