Företagspraktik i Belfast, Irland

Idag är Nordirlands huvudstad helt förankrad i nutiden. Dess unika atmosfär, sitt pittoreska läge mellan hav och berg och dess fascinerande historia tjusar besökarna. En vacker viktoriansk stad lyfter mot en lovande framtid. Turismen, hotellnäringen, restaurangerna och lyxmärkena expanderar: en rikedom som lockar utländskt kapital och immigranter.

Se vårt urval av skolor - Belfast

 • Lägg till i favoriter

  I själva hjärtat av universitetskvarteren, vid en livlig gata, kantad av barer, restauranger och...

  Från 16021 SEK
  1380 GBP för 4 veckor
Och ändå… det är inte så länge sedan som Belfast verkade ha svårt att göra sig av med sin image av våld, som har kännetecknat staden under decennier. Men då hade man inte räknat med invånarnas stolthet och livskraft! Ett inspirerande musikliv har ersatt forna konflikter, kulturfestivaler och ett sjudande nöjesliv råder nu på denna mångfacetterade stads gator. Och ett speciellt stort nöje: Belfasts gamla pubar med sin eviga charm, som bjuder in dig att tillbringa mycket trevliga stunder i sällskap med någon självutnämnd poet eller kringvandrande musiker.

Belfast genomgår en total renovering. Staden har dock bevarat några imponerande byggnader från tiden för den industriella revolutionen på 1800-talet, vilket ger den en speciell stil. På dess berömda skeppsvarv byggdes Titanic på bara två år – och myten bevaras på Titanic Belfast-museet, som helt ägnas åt detta skepps tragiska undergång i vågorna. Stadshuset, det stora operahuset och ”the entries”, de små gränderna i centrum av Belfast, som räddades undan bombregnet under andra världskriget, liksom Cathedral Quarter med sina trendiga etablissemang, kommer säkerligen att förtrolla dig.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.