Portugisiska

Portugisiska är ett oerhört rikt språk. Som ett globalt språk med strategiskt värde tillåter det sina talare att hitta en bra position inom ekonomi och handel med den portugisisktalande världen. I Portugal öppnar det nationella språket dörrarna till en entreprenöriell värld i full utveckling. Brasilien, det största och folkrikaste landet i Latinamerika erbjuder möjligheter i ett brett spektrum av områden till dem som talar språket. Det har samma värde som Angola och Moçambique som faller inom tillväxtländerna med en stark ekonomisk potential.

Läsa mer
Portugisiska kan ses som ett språk med samma internationella status som det engelska språket. Det är det tredje mest talade språket i världen - och det används fortfarande i stor utsträckning i alla världsdelar: Europa, Amerika, Afrika, Asien och Oceanien - i Brasilien, Angola, Moçambique, Kap Verde, São Tomé och Príncipe, Guinea-Bissau, Östtimor, Macao och till och med i Indien, i Goa, Damao och Diu.

Att lära sig portugisiska innebär att förse sig själv med ett effektivt verktyg för att integrera och för att bli en stor ekonomisk aktör i den portugisisktalande världen.
Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.