Betalt arbete i Bath, England

Välj vackra Bath för att arbeta och studera i Storbritannien! En fin blandning av historia, kultur och nöje, denna pittoreska ort kan skryta med autentiska romerska bad och naturliga heta källor – de enda i Storbritannien! När du inte njuter på annat sätt, hinner du förälska dig i Baths traditionell georgianska arkitektur och upptäcka dess fascinerande museer och gallerier, unika festivaler och andra musik- teater- och sportevenemang.
På grund av dess enorma dragningskraft på turister, finns det många deltidsarbeten tillgängliga för studenter – en fördel vi uppmuntrar våra studenter att göra det mesta av!
 

Se vårt urval av skolor - Bath

 • Lägg till i favoriter

  Skolans huvudbyggnad ligger i ett hus från 1700-talet mitt i stadens centrum. Läget är perfekt eftersom...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 3503 SEK
  301 GBP för 1 vecka

Varför ta en längre kurs i engelska i Bath?


Att studera och arbeta en länge tid i Bath med ESL låter dig:
 

 

 • Lära dig och öva engelska hela tiden, både med vänliga lokalbor och med kurskamrater.
 • Upplev erfarenheten av total fördjupning i en autentisk engelsk stad, som får dig att känna dig som om du rest tillbaka till Jane Austens tid.
 • Utveckla språkliga och professionella färdigheter genom att arbeta på engelska i Storbritannien, tack vare vår Job Club-tjänst.
 • Knyt livslånga vänskapsband med arbetskollegor och andra internationella studenter med vilka du delar denna unika erfarenhet.
 • Upptäck Storbritannien genom att resa runt under veckosluten – Bristol och Cardiff, exempelvis, ligger inte långt bort.
 

Kan jag arbeta och studera under mitt sabbatsår i Bath?

Det finns gott om jobb i Storbritannien och erbjuder många möjligheter för studenter. Genom vår Job Club får du stöd och råd om hur du söker ett jobb och skriver ett bra CV, liksom om olika aspekter relaterade till lön, anställdas rättigheter, etc. Även om det finns möjligheter att hitta ett arbete som du kan kombinera med din språkkurs, kan det vara ett jättebra tillfälle för att förlänga din vistelse i Storbritannien!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.