Språkkurs Spanska

Som ett av världens snabbast växande språk och modersmål för miljontals, låter spanska sig märkas på alla kontinenter. Det är nu det näst mest talade språket i USA (efter engelska) och då spanskspråkig film och musik växer i popularitet vill du inte bli på efterkälken! Om du vill ligga i framkant inom affärsvärlden, kunna kommunicera lätt med nästan halva planeten, eller om du helt enkelt vill ha en ny hobby, hjälper ESL:s breda utbud av spanska språkresor utomlands dig att nå ditt mål!
 

Läsa mer

Var kan jag studera spanska utomlands?


Eftersom spanska talas i fler än 20 länder i världen, finns det många platser där du kan hitta den ideala kursen som passar dina behov. Från Santiago i de imponerande chilenska Anderna till de fantastiska badstränderna i Playa del Carmen, eller från Cuzcos otroliga höjd över havet till Sevillas historiska palats, är spanskan närvarande och du kommer att älska att lära känna språket och människorna som talar det!


Varför studera spanska utomlands med ESL?


Vi har hjälpt studenter att hitta deras perfekta språkkurs utomlands i över 20 år och vi är experter i att sy ihop varenda språkresa till varje enskild student och dess specifika mål. Om du söker en spansk språkresa utomlands, erbjuder vi ett brett program i 13 länder och i 41 olika städer. Våra expertrådgivare hjälper dig att organisera din idealiska språkresa och stödjer dig hela vägen, så oavsett var du väljer att studera spanska utomlands vet du att du är i de bästa händer.


Vad är fördelarna med att studera spanska utomlands?

 
 • Du hör spanska talas dygnet runt
 • Du träffar nya människor och övar din spanska varenda dag
 • Du kommer att kunna kommunicera med miljontals människor i hela världen
 • Slutligen (och viktigast av allt) får du en oförglömlig upplevelse du kommer att minnas i åratal framöver

Hur uppskattar du din nivå i spanska?


Om du vill veta din nivå i spanska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår spanska gratistest online. Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i spanska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i spanska.

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.