Språkkurs Italienska

Italienska är ett vackert, historiskt språk med en otrolig kulturell charm – och är fortfarande ett av de populäraste valen när det gäller att studera ett nytt språk. Varför det? Att lära sig italienska är ett äventyr och nyckeln till att lära känna landet bakom några av de mest ikoniska städerna i världen och en historia som spänner över sekler. Om ditt mål är att lära dig italienska, finns vi här för att hjälpa dig att nå det! Tack vare vår kunskap och många års erfarenhet, är ESL:s italienska språkresor utomlands ett fantastiskt sätt att utforska ett nytt språk och en ny kultur.
 

Läsa mer

Varför studera italienska utomlands?


En italiensk språkresa utomlands är ett unikt tillfälle att verkligen lära känna kulturen och landet bakom det rika italienska språket. Genom att vara totalt fördjupad i språket dag in och dag ut, hör du det talas runt omkring dig, läser det överallt och har chansen att praktisera med Italiens berömt vänliga lokalbefolkning. Den stolthet du känner när du kan beställa från en meny på italienska är oslagbar och dina kommunikativa färdigheter växer lika fort som din glädje när du studerar italienska utomlands.


Varför studera italienska utomlands med ESL?


Språk är vår passion och vi har hjälpt studenter att ordna deras idealiska språkresa utomlands sedan 1996. Vi vill hjälpa dig att nå din fulla potential i tillägg till att få en upplevelse du aldrig glömmer. Därför väljer vi omsorgsfullt ut våra partnerskolor och bevarar en nära relation till dem för att säkra att du får en kurs i italienska utomlands av högsta kvalitet. Varthelst du vill åka i Italien, vare sig det är Rom eller Verona, Venedig eller Florens, finns våra kurser över hela landet för att kunna erbjuda dig det bästa möjliga utbudet.

Om du lär dig italienska helt enkelt som en hobby, eller om du vill ge ditt CV ett extra plus, kan du vara säkre på att ESL har den perfekta kursen för dig. Kombinera din kurs med matlagningslektioner eller musiklektioner för det där lilla extra, välj en intensivkurs eller ta privatlektioner och bo hemma hos en lärare – vårt stora kursutbud betyder att du kan vara säker på att hitta den perfekta språkresan för dig!


Hur uppskattar du din nivå i italienska?


Om du vill veta din nivå i italienska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår italienska gratistest online.Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i italienska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk. Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i italienska.

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.