Språkkurs Engelska

Språkreseprogrammen är ett fantastiskt tillfälle att verkligen fördjupa dig i världens mest talade språk! Vare sig du väljer att studera engelska i England, Irland eller Malta, eller om du vill reda ännu längre bort till USA, Australien eller Kanada, finns vi här för att hjälpa dig att hitta den idealiska engelska språkresan utomlands. Med över 20 års erfarenhet på området och fler än 80 resmål för att lära dig engelska, är världen din för att utforska med ESL.
 

Läsa mer

Varför studera engelska utomlands?


Om du väljer ett program för att studera engelska utomlands, kommer du att vara omgiven av engelsktalande dygnet runt i en ny, spännande kultur. Engelska är ett absolut måste i den värld vi lever i och det finns inget snabbare eller intressantare sätt att lära sig det än genom att resa till ett (eller flera) av de många länder där det talas! Dina kommunikativa färdigheter förbättras ordentligt när du praktiserar hela tiden och att studera engelska utomlands ger dig ett fantastiskt tillfälle att resa runt i världen och uppleva nya platser.


Var är den bästa platsen att lära sig engelska?


Med ett så stort urval av resmål för en engelsk språkresa utomlands, ligger världen bokstavligen för dina fötter! Den bästa platsen är den som känns rätt för dig, varför ESL skräddarsyr varje språkkurs med beaktande av dina behov och önskemål. Med fler än 80 resmål till engelsktalande länder, från London till New York, från Sydney till Malta eller från   Kapstaden till Dublin, kan ESL verkligen erbjuda var och en den idealiska upplevelsen.


Varför lära sig engelska utomlands med ESL?


Språk är vår passion och sedan 1996 har vi hjälpt andra att känna samma glädje som vi av att lära och resa! För att hjälpa dig att nå dina språkmål och uppnå din fulla potential, väljer vi omsorgsfullt ut våra partnerskolor och etablerar en nära relation till dem för att säkra att du får en upplevelse av högsta kvalitet under din engelska språkresa utomlands.
 
Vare sig du vill lära dig engelska för arbetet eller som hobby, eller önskar kombinera dina studier med volontärarbete, eller att kunna åka skidor, gör vår stora bredd av program det lätt att hitta den perfekta språkresan utomlands. Lär känna alla våra resmål och se vart engelskan kan ta dig!


Hur uppskattar du din nivå i engelska?


Om du vill veta din nivå i engelska innan du anmäler dig till en språkkurs utomlands, kan du göra vår engelska gratistest online.

Du får en omedelbar återkoppling om din nivå i engelska i enlighet med EU:s gemensamma referensram för språk.

Resultatet ger dig en idé om de områden där du är starkast och de som du bör jobba med. Dessutom kan resultatet användas till att välja rätt nivå för din språkkurs i engelska.

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.