Kommentarer – St Giles International

Pauline Savary
Pauline Savary
St Giles International, San Francisco
Kurslängd: 24 veckor

San Francisco är en cool stad eftersom att den är så mångkulturell. Fördelen med att studera på en språkskola som St Giles är att du får träffa människor från hela världen. St Giles ligger bra till i staden. Det är ett perfekt läge.

Läs allt
CURCIO Thierry
CURCIO Thierry
St Giles, San Francisco
Kurslängd: 3 veckor

Det som attraherade mig med San Fransisco var originaliteten hos lokalbefolkningen. Välkomnandet i min värdfamilj var utmärkt. Föräldrarna gav oss vid flera tillfällen rundturer med bil i staden och tog oss även med på halvdagsutflykter runtom San Francisco. De snålade aldrig på sin egen tid och energi för att ta hand om studenterna. Måltiderna var varierade och utmärkta. Kontakten var varmhjärtad. Skolan var perfekt på alla sätt och vis (faciliteter, matservering, geografisk plats i staden mitt emot en tunnelbanestation) och personalen gjorde allt de kunde för att se till att eleverna hade en intressant vistelse. Och gällande min lärare? Han var utmärkt och visste hur man kunde föra energi och en trevlig stämning till klassrummet.

Läs allt
Vladimir Seydoux
Vladimir Seydoux
St Giles, San Francisco
Kurslängd: 4 veckor

Jag har hört sägas här att San Francisco är den enda stad i världen som har en själ. Vare sig det är en legend eller inte, efter min vistelse här, känner jag att det är sant. Staden i sig är magnifik. Arkitekturen, parkerna, hamnen, husen, gatorna, allt är så vackert...

Man har aldrig tråkigt i San Francisco. Staden erbjuder fullt av saker att göra. Museibesök, sport, bowling, bio, uppträdanden, konserter och vad vet jag. Vad gäller maten är varje dag ett nytt äventyr, så mycket fantastiska, olika restauranger och barer finns det och till låga priser. Likadant när man går ut, ett myller av ställen, det ena trevligare än det andra och som grädde på moset alltid bra musik.

Om jag skulle beskriva atmosfären som råder här med ett ord skulle jag välja « cool ». Invånarna i S.F. är verkligen öppna till sinnet, varma och mycket hänsynsfulla.

På skolan St. Giles International fick jag tillfälle att träffa fantastiska människor, såväl studenter som jag, som lärare. Organisationen är perfekt och lektionerna mycket intressanta.

Sammanfattningsvis är jag mer än nöjd med min språkresa. Denna erfarenhet är oförglömlig och jag riktar ett stort tack till ESL som så perfekt ordnade min språkresa.

Läs allt
Jeanne
Jeanne

Jag studerar för närvarande en förberedande kurs för att ta en Advanced Cambridge-examen och känner att min engelska har förbättras. Min lärare var mycket bra. Jag kände ingen när jag kom hit men jag har nu fått många nya vänner från hela världen. Den här upplevelsen har varit helt otrolig. Jag hade många förutfattade meningar om olika kulturer men de är helt borta efter denna erfarenhet. Jag mindre blyg nu än jag var innan jag kom hit eftersom jag har varit tvungen att prata och vara mer utåtriktad. Jag har även blivit mer självständig. Jag har verkligen tyckt om min tid i San Francisco och min tid på St. Giles.

Läs allt