Kommentarer – BSC London Hampstead

Daniel Güntner
Daniel Güntner
BSC, London Hampstead
Längd: 12 veckor

Jag bestämde mig för att åka på en språkresa eftersom att jag arbetar för ett internationellt företag och jag behöver ha goda kunskaper i engelska. Skolan BSC i London Hampstead verkade trevlig och var faktiskt det rätta valet för mig. Skolan är välorganiserad och under den första skoldagen så visades vi runt överallt och fick allt förklarat. Dessutom så är skolans läge bra då den ligger i en förort till London. Det är bara 15 minuter till centrum. Jag tyckte att aktiviteterna som anordnades av skolan var riktigt bra. De ger dig möjlighet att träffa många nya människor. Jag hade verkligen en underbar vistelse och jag rekommenderar skarpt denna skola!

Läs allt
Marion Poget
Marion Poget
BSC, London Hampstead
Kurslängd: 12 veckor

Jag är mycket nöjd med min Londonresa. Skolan har ett bra och lättillgängligt läge, lärarna är väl förberedda och där är en härlig stämning. Gällande staden så blev jag verkligen förälskad i den! Jag älskade dess parker och museer som man kan besöka. En sak är säker, det är omöjligt att bli uttråkad!

Läs allt
Sabrina Voirol
Sabrina Voirol
BSC, London Hampstead
Kurslängd: 3 månader

London är en fantastisk stad och jag har tyckt mycket o matt bo här under dessa veckor. Kurserna, liksom lärarna var mycket bra. Dessa, liksom de andra studenterna, har hjälpt mig att påtagligt förbättra min engelska. Jag tänker för övrigt återvända nästa år…

Läs allt
Simone Cantù
Simone Cantù
BSC, London Hampstead
Kurslängd: 2 veckor

 

Ett magnifikt kurscentrum och utmärkta lärare. Kan verkligen rekommenderas! Residenset var också helt OK. Eftersom jag aldrig tidigare har bott så, kan jag inte göra någon direkt jämförelse.

Läs allt
Marc Lanes
Marc Lanes
BSC, London Hampstead
Kurslängd: 16 veckor

London är min favoritstad, jag njöt mycket av min vistelse I London. Jag tyckte om lektionerna och att känna att min engelska förbättrats väsentligt. Jag fick också många vänner och jag är nöjd med mitt boende.

Läs allt