Språkresor Kuba

Provsmaka det karibiska livet när du tar en kurs i spanska på Kuba! Färgstarka gator och häpnadsväckande stränder väntar dig på denna vackra ö, där lokalborna vet hur att njuta av livet till fullo och som välkomnar dig med öppna armar. Upptäck en värld där vildmarksdjungel och strandpartys samsas i perfekt harmoni och ta till dig den karibiska livsstilen på en språkresa till Kuba med ESL!
 

Varför studera spanska på Kuba?

 

Om du ständigt är ute efter nya äventyr och vill utveckla dina språkkunskaper, är en kurs i spanska på Kuba perfekt för dig! Du får besöka en ny del av världen vid Karibiska havets stränder, där kristallklart vatten möter Cadillacfyllda städer och frodig, tropisk grönska. Du läser spanska i total fördjupning och utöver att träffa andra studenter med olika bakgrund kan du öva spanskan med de vänliga kubanerna var helst du går!


 

Vilka är fördelarna med en språkresa till Kuba?

 
 • Få erfarenhet av total fördjupning genom att tala och höra spanska dygnet runt.
 • Få en känsla för hur det är att leva i ett annorlunda land och i en annan kultur.
 • Lär känna det vackra Karibien och upptäck nya delar av Kuba varje dag.
 • Boosta ditt CV genom att förbättra din språkprofil och potentiella jobbchanser.
 • Träffa internationella studenter från hela världen och praktisera dina nya färdigheter med dem.
 

Är kubansk spanska annorlunda än spanska som pratas på andra ställen?

 

Spanskan som folk talar, varierar i nästan vartenda land i världen, men det betyder inte att det är ett separat språk som talas! Kubansk spanska har många likheter med spanskan som talas runt om i Karibien, där den största skillnaden ligger i uttalet. Att upptäck olika typer och accenter av spanska gör lärandet rikare och mer varierat. Att få olika perspektiv på språket är enormt värdefullt för studenter – en kurs i spanska på Kuba öppnar dörrarna för dig vart du än reser i världen!

Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.