Språkresor Bolivia

I mycket en arvtagare till de förkolumbiska kulturerna och till inkafolket, har landet lyckats bevara sina seder, bruk och mystik. Att göra en språkresa till Bolivia är att fördjupa sig i ett magiskt land!

I hjärtat av Sydamerika, mellan Peru, Brasilien, Paraguay, Argentina och Chile, Amerikas tak, erbjuder detta det högst belägna och mest isolerade landet i denna del av världen ett överdådigt och varierat landskap, från bergskedjans eviga snö till de yppiga regnskogarna i Amazonas. Men det är inte barra landskapen som är majestätiska, utan även bolivianerna själva. Ett tiotal etniska grupper bor tillsammans i detta land med en ojämförlig kulturrikedom, perfekt illustrerad av dess författnings valspråk: ”Sammanhållning genom mångfald”.
Hitta en stad på kartan
Är du intresserad av detta land?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.