Språkresor till München

Vill du utveckla dina färdigheter i tyska? Sugen på en ny erfarenhet? Då är en kurs i tyska i München det idealiska valet! Erfar tyskt liv i total fördjupning, där det finns så mycket att upptäcka utöver den berömda Oktoberfest! I München blandas perfekt gammalt och nytt, med festivaler året om, otroliga utställningar och sagoslott att njuta av. På en språkresa till München förstår du snart varför lokalinvånarna har så mycket att fira!
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - München

Varför studera tyska i München?

 

Som Bayerns huvudstad, har München en rik historia, vilken den kombinerar elegant med sin mer moderna sida. Berömd för sina vackra parker, bayerska palats, Lederhosen och, naturligtvis, ölhallar, ligger München också i framkant vad gäller modern teknik och design. Lär känna BMW Welt och förundras över stadens egen Art Noveau-stil och njut av en öl emellanåt! Du kommer att förälska dig i stadens charm, prata tyska med vänliga lokalbor överallt och uppleva total språklig och kulturell fördjupning varje dag.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i tyska i München?

 

Alla våra kurser är utformade för att engagera, stimulera och hjälpa dig genom dynamiska lektioner och intressanta kulturella aktiviteter, som får dig att utforska München. Vare sig du är nybörjare eller på en mer avancerad nivå i dina studier, matchar vi dig med den ideala kursen i tyska i München, där du hittar en stor mängd kursalternativ. Standardkurser, kombinerade kurser och intensivkurser, vid sidan av kurser i affärsspråk och förberedande examenskurser erbjuds av våra partnerskolor. Vi hjälper dig att hitta exakt den kursen du behöver för att lyckas.


 

Varför välja ESL för en språkresa till München?

 

På ESL har vi arbetat med språkresor utomlands i över 20 år, vilket betyder att vi byggt upp ett brett nätverk av skolor och arbetar för att upprätthålla en nära relation med dem genom åren. Detta hjälper oss att matcha dig med din ideala skola och kursupplevelse utomlands. Vi är stolta att erbjuda en komplett, personaliserad service, som hjälper dig att ordna allt det du behöver för din kurs i tyska i München. Vi ger dig stöd före, under och efter din kurs, så att du säkert ska få uppleva ditt livs språkresa!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.