Språkresor till Zürich

Lär dig tyska i Zürich och upptäck ett av Europas hippaste resmål! Länge känd som ett effektivt finanscentrum, erbjuder den största staden i Schweiz verkligen det bästa av två världar: dess unika läge där sjö och flod möts möjliggör en mängd utomhusaktiviteter; medan dess banbrytande förhållningssätt till kultur, konst och nattliv säkerställer glatt urbant liv när det är som bäst. Välj Zürich för din kurs i tyska utomlands och låt dig imponeras av en livlig metropol omgiven av spektakulär natur!

Se vårt urval av skolor för Tyska - Zürich

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola erbjuder ett innovativt koncept för din språkresa: en språkskola i det välkända Zürich...

  Från 4061 SEK
  430 CHF för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger idealiskt, endast 5 minuter från centrum och sjön. Dess lärare är mycket...

  Från 5808 SEK
  615 CHF för 1 vecka

Varför lära sig tyska i Zürich?


Din kurs i tyska i Zürich låter dig göra snabba framsteg i ditt lärande genom att kombinera högkvalitativa lektioner och daglig träning när du träffar nya vänner och är ute i staden. Efter dina tyska lektioner, se till att du promenerar genom de sagoliknande gatorna i Zürichs medeltida centrum och lär dig mer om lokal historia och kultur i ett av de många museerna och konstgallerierna du kommer att stöta på. När du behöver förfriskningar, gå in på ett pittoreskt schweiziskt kafé eller ta en sval drink och njut av den vid sjön!


 

Vilken typ avkurs i tyska i  Zürich kan jag göra?


Från allmänt språkinlärning till specifika ändamål kommer din kurs i tyska i Zürich att säkra att du når dina mål. Bestäm vilken takt du vill studera i genom att välja mellan en standardkurs eller en intensivkurs; fokusera på dina specifika behov genom privatlektioner; eller ta en officiell examen i tyska med en högkvalitativ förberedelsekurs!


 

Varför välja ESL för att lära mig tyska i Zürich?


 
 • Våra partnerskolor är många, men de har alla en sak gemensamt: hög akademisk standard i en välkomnande och vänlig miljö. Deras breda utbud av kurser, liksom vår nära relation med dem, säkerställer att vi kommer att utforma en helt skräddarsydd kurs i tyska i Zürich för dig - oavsett om du vill lära dig för skojs skull, för dina studier eller för ditt jobb
 • Vi har hjälpt studenter att njuta av otroliga språkresor utomlands i över 20 år. Sedan 1996 har studenter litat på vår expertis för att hitta rätt kurs för var och en av dem.
 • Våra A till Ö-tjänster inkluderar gratis, personlig rådgivning och total support före, under och efter din vistelse. Utöver att inte ta betalt för vår hjälp kan vi också garantera att du inte hittar bättre priser på marknaden. Om du gör det betalar vi mellanskillnaden!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.