Språkresor till Kobe

Upplev det verkliga Japan bortom de stora turistplatserna på din språkresa till Kobe! Kobe är ett av ESL:s populäraste resmål i Japan, där våra studenter får känna på hur vardagslivet i Japan verkligen gestaltar sig, i centrum av en stad som elegant kombinerar det moderna och det traditionella, affärsvärlden och naturens underverk. Läs japanska i Kobe och se Osakabuktens skönhet medan du fördjupar dig i vardagslivet i Japan.
 

Se vårt urval av skolor för Japanska - Kobe

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola befinner sig på nionde våningen i en modern byggnad i centrum. Några steg härifrån...

  Från 4331 SEK
  55500 JPY för 1 vecka

Varför studera japanska i Kobe?

 

Från ögonblicket du landar kommer du att fördjupa dig i varje aspekt av japanskt liv – språket, kulturen, historien och så mycket mer! Kobe är berömt i hela Japan för sitt mode … och hur kunde vi glömma maten? Härifrån kommer den berömda Kobebiffen och mycket annat du kan prova i denna stad! Utöver allt detta, låter dig din kurs i japanska i Kobe känna hur du gör framsteg varje dag, då det inte finns något bättre sätt att lära sig ett språk än att resa till det land där det talas! Du kommer snart att märka hur fort du lär dig när du omges av Kobes vyer och ljud.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i japanska i Kobe?

 

På ESL handplockar vi våra partnerskolor och arbetar nära dem för att säkra att de erbjuder våra studenter kurser av högsta kvalitet. Studenter lär sig bäst när de känner sig engagerade och välkomna, så det är viktigt för oss att du upplever detta från dag ett på våra partnerskolor. Lektionerna är dynamiska och intressanta och du övar i små grupper – läs våra studentkommentarer online och se vad våra studenter har att säga! Vare sig du vill ta en standardkurs i japanska i Kobe eller göra snabbare framsteg på en intensivkurs, har vi det ideala programmet som passar dina behov.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Japan?


ESL har över 20 års erfarenhet av att leverera den ideala språkkursen till tusentals studenter över hela Europa. ESL:s kvalitetslöfte erbjuder dig:

 • Gratis, personaliserad rådgivning och insiderkunskap om dina kursalternativ, före, under och efter din språkresa.
 • Vår Lägstaprisgaranti: vi ger dig samma pris om du hittar kursen till ett lägre pris hos någon annan språkreseförmedlare eller skola.
 • Kurser av exceptionell kvalitet: vi utvecklar en nära och personlig relation till våra partnerskolor för att säkra att du verkligen ska få det bästa när du studerar utomlands.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.