Språkresor till Venedig

Tänk dig att öva din italienska medan du glider nerför de invecklade kanalerna i Venedig, provar läcker italiensk mat hela tiden och träffar människor från hela världen! Det kan bli du på denna ögonblicksbild om du tar en kurs i italienska i Venedig, världsberömd för sin häpnadsväckande arkitektur och månghundraåriga kanalsystem. Upptäck denna stad, full av passion och romantik på en språkresa till Venedig med ESL!
 

Se vårt urval av skolor för Italienska - Venedig

 • Lägg till i favoriter

  Det är mitt i hjärtat av la Serenissima som du studerar italienska … på den högra stranden, i kvarteret...

  Från 2916 SEK
  280 EUR för 1 vecka

Varför studera italienska i Venedig?

 

Om du vill utveckla dina italienska färdigheter, är total fördjupning ett av de bästa sätten att göra det – så att gå ett steg vidare och studera i en av Italiens mest kulturella, ikoniska städer, kommer verkligen att förhöja din upplevelse! Praktisera din italienska medan du utforskar Venedigs alla underbara ting, från Rialtobron till Dogepalatset och lär känna hur vardagslivet verkligen ter sig i denna flytande stad. En kurs i italienska i Venedig är en unik möjlighet att kombinera språkliga och kulturella studier, där du lär dig praktiskt och får erfarenhet av Italien med helt nya ögon – och öron!

 

Vilken typ av kurs i italienska i Venedig kan jag göra?

 

ESL:s kurser är flexibla, så du kan fatta ditt beslut baserat på vad som passar dig bäst. Om du vill få en fördjupning under längre tid, eller bara ett smakprov av Italien, kan våra partnerskolors kurser i italienska i Venedig definitivt tillfredsställa din nyfikenhet. Vi handplockar våra partnerskolor och arbetar nära dem varje år för att säkra att de ska erbjuda den kvalitet och den mångfald som vi på ESL förväntar oss. Du kan också dra fördel av våra partnerskolors aktivitetsprogram som hjälper dig att upptäcka staden och att lära känna studenter från runt om i världen.

 

Varför välja ESL för en språkresa till Venedig?

 

När du tar en språkkurs med ESL vill vi att du ska känna samma passion som den som motiverar oss att studera och resa ut i världen. Vi prioriterar att erbjuda kvalitet och mångfald för att hjälpa dig att uppnå dina språkliga mål, oavsett vilka de är. Våra kurser erbjuder:

 
 • Dynamiska och fördjupande lektioner och undervisningsmetoder genom vårt breda nätverk av partnerskolor.
 • Gratis, personaliserad rådgivning under hela din språkresa med ESL.
 • Chansen att få uppleva ett nytt språk och en ny kultur i total fördjupning.
 • En unikerfarenhet som du kommer att ha med dig under många år.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.