Språkresor till San Diego

Din språkresa till San Diego kommer att visa dig livet i Kaliforniens sydligaste stad, där en blandning av kulturer samlas till ett verkligt speciellt och unikt resultat. Studera engelska i San Diego och du får uppleva Kaliforniens avslappnade livsstil, dess vidsynta befolkning och en stad där många världar förenas – under västkustens sol naturligtvis! Din kurs i engelska i San Diego kommer verkligen att visa att USA är en smältdegel av kulturer och du kommer att resa hem med minnen för hela livet.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - San Diego

 • Lägg till i favoriter

  EC-skolan i San Diego ligger i det underbara "La Jolla"-distriktet, på det fashionabla Prospect Street,...

  Från 4729 SEK
  538 USD för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola, vid södra Kaliforniens populäraste strand, Pacific Beach, är medveten om sitt...

  Från 3780 SEK
  430 USD för 1 vecka

Varför göra en språkresa till San Diego?

 

Om du letar efter att utforska nya sidor av USA, är Kalifornien en fantastisk plats att vara på, med kulturer från hela världen representerade i dess städer och samhällen – och San Diego är inget undantag. Du lär dig i total fördjupning medan du utforskar denna soliga och välkomnande stads många sidor, endast 25 km från den mexikanska gränsen, känd för sina fantastiska stränder och underbara omgivningar. USA är en stark favorit för studenter som reser utomlands för att studera engelska och San Diego är en studentvänlig stad, full av möjligheter och nya platser att upptäcka.


 

Vilken typ av kurs i engelska i San Diego kan jag göra?

 

Alla ESL:s kurser kan anpassas till individen och våra partnerskolor erbjuder många olika kurser i engelska i San Diego som du kan ta. Vad du än behöver lära dig engelska för, har vi den rätta kursen som hjälper dig att uppnå dina språkmål. Du studerar i dynamiska grupper som stimulerar till deltagande med ett varmt välkomnande från stödjande lärare och personal. Med standardkurser, halvintensiva och intensivkurser, English for work, och förberedande examenskurser – och det är bara några av våra kurser – täcker vi in dina behov.


 

Varför plugga engelska i San Diego med ESL?

 

Vi älskar att lära oss nya saker och vi vill att du ska få erfara samma passion för språk som vi. Vi har organiserat språkresor för studenter i över 20 år och har därigenom fått en massa erfarenhet och insiderkunskap för att hjälpa dig att arrangera din perfekta språkresa. Vi etablerar en nära kontakt med alla våra partnerskolor och besöker dem regelbundet så att vi kan erbjuda våra studenter lektioner och faciliteter av högsta kvalitet. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri, personaliserad rådgivning före, under och efter din språkresa som stöd under hela processen. Starta en ny resa i språkens värld på en kurs i engelska i San Diego med oss!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.