Språkresor till Auckland

Upptäck norra Nya Zeelands häpnadsväckande vyer på en kurs i engelska i Auckland! Den sjudande studentstaden Auckland är ESL:s toppdestination i Nya Zeeland, som lockar studenter i engelska från runt om i världen att upptäcka dess två sidor: kulturellt stadsliv och mäktig natur! Studera engelska i Auckland och utforska dess attraktioner varje dag, från vulkaner mitt i stadskärnan, till öparadis alldeles utanför kusten.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Auckland

 • Lägg till i favoriter

  Bara några steg från den animerade stranden och centralstationen Britomart, ligger NZLC i ett modernt...

  Från 3458 SEK
  570 NZD för 1 vecka

Varför läsa engelska i Auckland?

 

Småstadskaraktären, i kombination med Nya Zeelands ömentalitet, gör att du kommer att känna dig som hemma direkt på din kurs i engelska i Auckland. Det finns alltid något nytt att upptäcka i denna kosmopolitiska stad och ger du dig ut i omgivningarna hittar di dramatiska scenerier som hämtade från Midgård! Du praktiserar din engelska dagligen i en autentisk miljö, inte bara med lokalbor, utan med internationella studenter som rest från jordens alla hörn för att uppleva Auckland.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska i Auckland?

 

På ESL har vi ett brett nätverk av partnerskolor, vilket betyder att du har mycket att välja bland när det gäller att bestämma dig för hur du vill studera engelska i Auckland. Våra kurser kan skräddarsys för dina behov, beroende på i vilken takt du vill studera och varför du behöver plugga engelska. Våra partnerskolor i Auckland erbjuder standardkurser, halvintensiva och intensiva kurser, samt förberedande examenskurser och kombinationskurser för längre vistelser. Vi arbetar nära våra skolor för att säkra att de återspeglar ESL:s kvalitet, så oavsett vilken kurs du väljer får du uppleva total fördjupning i en välkomnande, stödjande miljö.


 

Hur kan jag ordna min kurs i engelska i Auckland?

 

Vi vet att det är otroligt spännande att resa till andra sidan jorden, men att det ibland kan vara en litet skrämmande process. På ESL är vi stolta att erbjuda en komplett, personaliserad service, som hjälper dig att hitta din ideala kurs och bästa boende, ger dig råd om flyg och säkrar att du får all information du behöver för att läsa engelska i Auckland. Vi ser till att du får stöd hela tiden med oss: före, under och efter din kurs. Prata med din personliga språkreserådgivare på ESL om dina mål och behov, så hjälper vi dig att ta hand om allt.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.