Språkresor till Dublin

Huvudstad och hamn i republiken Irland. Dublin är staden på modet med sin festglada och välkomnande befolkning, där 40 % utgörs av ungdomar under 20 år. Dyk ner i den vibrerande atmosfären i en av Europas äldsta städer, mellan pubar och keltisk musik, fascinerande muséer och grönskande landsbygd!
 

Under de senaste åren har staden genomgått ett anmärkningsvärt kulturellt och ekonomiskt uppsving. Nya konst- och musikverk avlöser varandra och just nu är staden en av förgrundsstäderna inom kultur i den engelsktalande världen. Det kan bli svårt att hinna med alla teatrar, konstgallerier, historiska platser och museer. Trots stadens storlek som, när förorterna är inräknade, närmar sig en miljon invånare, har varje kvarter sin egen prägel med bystämning och brokig folkkultur. Du kan till exempel gå till Temple Bar, det mest festfyllda kvarteret, för att äta något gott framför någon av de många musikalscenerna i staden, samtidigt som du avnjuter en Guinness. Ge dig in i det myllrande gatulivet och roa dig i denna varma och livfulla stad. Irlands milda och fuktiga klimat gör att man året runt kan åka på utflykter till det böljande slättlandet och de små bergen som täcker ön.

Läsa mer

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.