Språkresor till Dublin

Huvudstad och hamn i republiken Irland. Dublin är staden på modet med sin festglada och välkomnande befolkning, där 40 % utgörs av ungdomar under 20 år. Dyk ner i den vibrerande atmosfären i en av Europas äldsta städer, mellan pubar och keltisk musik, fascinerande muséer och grönskande landsbygd!
 

Under de senaste åren har staden genomgått ett anmärkningsvärt kulturellt och ekonomiskt uppsving. Nya konst- och musikverk avlöser varandra och just nu är staden en av förgrundsstäderna inom kultur i den engelsktalande världen. Det kan bli svårt att hinna med alla teatrar, konstgallerier, historiska platser och museer. Trots stadens storlek som, när förorterna är inräknade, närmar sig en miljon invånare, har varje kvarter sin egen prägel med bystämning och brokig folkkultur. Du kan till exempel gå till Temple Bar, det mest festfyllda kvarteret, för att äta något gott framför någon av de många musikalscenerna i staden, samtidigt som du avnjuter en Guinness. Ge dig in i det myllrande gatulivet och roa dig i denna varma och livfulla stad. Irlands milda och fuktiga klimat gör att man året runt kan åka på utflykter till det böljande slättlandet och de små bergen som täcker ön.

Läsa mer

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2017 har 96 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.