Språkresor till Brighton

Brighton är en växande destination i språkresevärlden och det är lätt att förstå varför. Med sina avslappnade badortsvibbar och en ung, öppen befolkning, erbjuder denna kuststad en otrolig, autentisk engelsk upplevelse du aldrig kommer att glömma! På en språkresa till Brighton får du tillfälle att utveckla dina språkliga färdigheter och utforska en av Englands mest välkomnande och färgstarka platser. Här finns något för var och en!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Brighton

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola EC ligger två minuters promenad från Brightons berömda pir, alldeles bredvid Royal...

  Från 3979 SEK
  329 GBP för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Belägen i den livliga och trendiga delen av London Road, är Kings Brighton en specialbyggd skola med...

  Från 4391 SEK
  363 GBP för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola St Giles ligger i tre byggnader i barockstil i centrum av Brighton, nära den berömda...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 3967 SEK
  328 GBP för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Brighton?

 
 • Du praktiserar din engelska varenda dag tillsammans med lokalbor och studenter som rest från hela världen för att själva uppleva Brighton.
 • Du välkomnas till Brighton och kommer direkt att känna dig som hemma tack vare stadens avslappnade, vänliga atmosfär.
 • Brighton har massor att se och att göra – vare sig du vill avnjuta fish and chips på piren eller ge dig ut att upptäcka den oländiga sydkusten, kommer du aldrig att sakna platser att utforska!
 

Vilken typ av kurser i engelska i Brighton erbjuder ESL?

ESL erbjuder kurser anpassade till alla nivåer, så oavsett vilket mål du har eller vilken erfarenhet du vill uppnå med att plugga engelska i Brighton, har vi den perfekta kursen för dina behov. I Brighton har ESL ett flertal partnerskolor, alla handplockade av oss för kvaliteten på sina kurser och ideala undervisningsmiljöer. Vare sig du vill lära dig engelska för att det är roligt, eller om du vill använda engelska i ditt arbete, erbjuder våra partnerskolor specialiserade kurser inklusive intensivkurser och kurser i affärsengelska. Tänker du dig att ta en officiell examen i engelska kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta skolan som erbjuder förberedande kurser för Cambridge- och IELTS-examen i Brighton.


 
 

Varför välja ESL för att studera engelska i Brighton?

Vår passion är språk och vi har hjälpt studenter att organisera sin ideala språkresa utomlands sedan 1996. Vi vill ge dig en erfarenhet du aldrig glömmer och hjälpa dig att nå din fulla potential. Vi lyssnar och guidar dig hela vägen under organisationen av din språkresa till Brighton, från skolan till det bäst passande boendet under din kurs. Vi är också stolta att kunna erbjuda våra kurser till exceptionella priser – vår lägstaprisgaranti betyder att du aldrig betalar mer för din kurs i engelska utomlands med ESL. Upptäck en värld av språk med oss!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.