Språkresor till Melbourne

Om du alltid drömt om att resa ”down under” och leva det avslappnade australienska livet, var kan det då vara bättre att göra det än i soldränkta Melbourne? Med kulturella evenemang, en solid sportatmosfär och vackra gömda bakgator, är Melbourne en australiensk stad på frammarsch och studenter från hela världen besöker den för att få ett smakprov på storstadslivet i Australien. Gör en språkresa till Melbourne och upplev det själv!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Melbourne

Varför göra en språkresa till Melbourne?

 

Melbourne är fullt av nya saker att utforska – som ett globalt centrum för gatukonst och med levande musik och teater, är staden en kulturell fröjd och du kommer otåligt att vilja omsätta dina nyfunna färdigheter i engelska i praktiken när du promenerar på gatorna och möter vänliga australienska lokalbor. Du kommer genast att känna dig som hemma på din kurs i engelska i Melbourne tillsammans med den stadigt växande internationella studentpopulationen, så du får fullt upp med att praktisera din engelska varje dag och ha roligt under tiden!


 

Vilken typ av kurser i engelska i Melbourne kan jag göra?

 

Vilken typ av kurs i engelska du än letar efter, har ESL en som passar dina behov. Våra partnerskolor i Australien erbjuder ett brett kursutbud och Melbourne är inget undantag, dit studenter från hela världen reser för ett smakprov på stadens passion för kultur och konst. Melbourne är det perfekta resmålet för att ta tid på sig utomlands – långtidskurser är ett populärt val bland ESL:s studenter då de ger chansen att ta en yrkesinriktad kurs eller en Work & Study-kurs i Australien. På vilket sätt du än vill studera engelska i Melbourne finns vi här för att hjälpa dig att uppnå dina mål.


 

Varför välja ESL för att plugga engelska i Melbourne?

 

ESL har över 20 års erfarenhet, vilket ger oss djupa kunskaper inom språkresor. Vi vill ge dig den allra bästa kvaliteten på din språkresa utomlands och våra studentkommentarer talar för sig själva. Alla kommentarerna finns att läsa på vår webbplats där du får autentiska värderingar av skolan innan du tar din kurs. Vi arbetar mycket nära våra partnerskolor för att du skall vara fullt informerad och för att deras lektioner skall motsvara den höga standard vi förväntar oss. ESL erbjuder också gratis, personaliserad rådgivning med stöd före, under och efter din resa, vilket betyder att det enda du behöver göra själv är att njuta av din kurs i engelska i Melbourne!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.