Språkresor till Gold Coast

Lär känna en stad som ingen annan när du studerar engelska i Gold Coast, med subtropiska regnskogar, surfingstränder och rofyllda vattendrag, som tillsammans gör staden till den med störst biologisk mångfald i Australien. Soldränkta sandstränder kontrasterar mot magnifika skyskrapor i denna kuststad där du kommer att fördjupa dig totalt både i engelska och i scenerier du inte hittar någon annan stans i världen. Gör dig beredd för din egna unika kurs i engelska i Gold Coast!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Gold Coast

Varför läsa engelska i Gold Coast?

 

Om du vill läsa engelska och uppleva det bästa av båda världar – livligt australienskt stadsliv och natur när den är som finast – är Gold Coast det perfekta stället. En kurs i engelska i Gold Coast låter dig utveckla din engelska både i och utanför klassrummet då du utforskar staden och lär känna lokalbor och internationella studenter. Med temaparker, vandringsleder och ett överflöd av skyddat djurliv, är det omöjligt att inte bli förälskad i Gold Coast!


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska i Gold Coast?

 

Med många av ESL:s partnerskolor belägna i Gold Coast, kan du skräddarsy din kurs efter dina behov – så du behöver bara låta oss veta vad det är du vill uppnå! Våra partnerskolor i Gold Coast erbjuder standardkurser, intensivkurser, förberedande kurser för arbetslivet eller för en officiell examen och även alternativa kombinationer. Som ett möjligheternas land, erbjuder Australien möjligheten att kombinera studierna med arbetslivspraktik, vilket ger ditt CV en extra skjuts och gör din vistelse unik när du pluggar engelska i Gold Coast.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Gold Coast?

 
 • Kvalitet ESL. Vi arbetar bara med ledande skolor och bygger en nära relation med dem för att säkra att du ska få den bästa språkkursen som står att finna.
 • Hjälp och guidning hela vägen. Vi erbjuder personaliserad rådgivning helt gratis. Våra språkreserådgivare finns här för att se till att du får ut mesta möjliga av din kurs i engelska i Gold Coast.
 • Ett snabbt sätt att lära sig ett nytt språk. Även om varje student är unik, är det bästa sättet att lära sig nya färdigheter att öva och i Australien kommer du att kunna göra det varenda dag i tillägg till att utveckla dina mjuka färdigheter!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.