Språkresor till Gold Coast

Guldkusten (Gold Coast) består av ändlösa vita sandstränder som sträcker ut sig över 40 km. Denna magnifika kustremsa ligger endast 78 km från Brisbane. För en besökare från utlandet liknar Guldkusten en korsning mellan Miami och Costa Brava.

Det är ett riktigt semesterparadis som Guldkusten erbjuder, med en fantastisk tillgång till olika vattensporter och kulturaktiviteter. Regionen har även många nöjesparker, till exempel Sea World, Warner Brothers Movie World och Dream World, för att nämna de mest kända. Längre in från kusten kan du upptäcka olika nationalparker och sagolika landskap. Det subtropiska landskapet med i snitt 300 dagar av solsken varje år gör Guldkusten till ett av Australiens mest populära turistmål, det perfekta resmålet för den som vill kombinera språkstudierna med en semester bestående av mycket sport, sol och fest.

Läsa mer

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.