Språkresor till Byron Bay

Ta fram din äventyrskänsla när du studerar engelska i Byron Bay! Surfare, backpackers, artister och musiker blandas samman i denna vackra kuststad, där du alltid är den första att hälsa den australienska soluppgången på ostkusten. Våra kurser i engelska i Byron Bay är så nära paradiset du kan komma – vågorna sköljer de gyllene sandstränderna, kristallklart vatten möter frodig grönska och med besökare som kommer från milsvida omkring, hittar du alltid någon vän att börja prata med!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Byron Bay

 • Lägg till i favoriter

  Språkskolan har ett perfekt läge med närhet till Ruskin Street, bara några minuter från stadens centrum...

  Från 4798 SEK
  735 AUD för 1 vecka

Varför studera engelska i Byron Bay?

 

En kurs i engelska i Byron Bay låter dig studera engelska i total fördjupning och göra framsteg under det att du övar såväl i som utanför klassrummet. Den australienska surfarstereotypen är verklighet här i denna vackra lilla kuststad, så om du önskar kombinera dina lektioner i engelska med att surfa på vågorna, är detta platsen för dig. Även om du inte är surfartypen, är Byron Bay omgivet av nationalparker och naturskyddade områden, vilket gör det till det perfekta stället för att utforska det australienska djurlivet och småstadslivet ”down under”.


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska i Byron Bay?

 

ESL har som partner en mängd olika skolor och erbjuder många olika kurstyper, så du kan verkligen skräddarsy dina lektioner efter dina behov! Vill du lära dig engelska för att resa, för arbetet eller helt enkelt för nöjes skull, hittar du den rätta kursen hos våra partnerskolor i Byron Bay. Våra kurser i engelska i Byron Bay kan även kombineras med surfinglektioner eller yoga för en otrolig ”Aussieupplevelse” du aldrig kommer att glömma!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Byron Bay?

 

På ESL vill vi att du ska känna samma passion för språk som den som motiverar oss. Vi prioriterar att erbjuda kvalitet och variation och därmed ge dig de verktyg du behöver för att nå dina språkmål. Våra kurser i engelska i Byron Bay ger dig:

 
 • Dynamisk, förstklassig undervisning i en stödjande och välkomnande miljö.
 • Ett brett utbud av kurstyper: vare sig du vill lära dig för arbetet, studera som hobby eller ta en examen i engelska, har vi den ideala kursen för dig och dina behov.
 • Gratis, personaliserad rådgivning före, under och efter din språkresa.
 • Chansen att uppleva ett nytt språk och en ny kultur på ett unikt, autentiskt sätt.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.