Volontärarbetsprogram i Sankt Petersburg, Ryssland

Sankt Petersburgs största tillgång är det geografiska läget vid Östersjön, med närheten till EU-länderna. Tack vare det utvecklade transportsystemet, som länkar samman Skandinavien och Östeuropa, är staden ett mycket viktigt kommunikationscentrum. Den strategiska placeringen gör den till Rysslands viktigaste handelshamn.
Sankt Petersburg är Rysslands näst största stad och har en framstående plats inom forskning och undervisning. Denna dynamiska och framåtblickande stad har under de senaste åren utvecklat en attraktiv ekonomisk miljö. Idag finns här företag inom de flesta områden, som skeppsvarv, utländska bilindustrier, flygindustrier, med mera. Sankt Petersburg räknas till en av världens vackraste städer och har allt som behövs för att göra din vistelse i Ryssland oförglömlig – en fascinerande arkitektur och ett fartfyllt nattliv, historia och kulturella traditioner som har inspirerat och gett näring åt litteraturen, musiken och den internationella konsten.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - Sankt Petersburg

 • Lägg till i favoriter

  På tredje etaget i en nyklassisk fastighet i stadens centrum har vår partnerskola en stor lobby och 17...

  Från 15760 SEK
  1460 EUR för 4 veckor
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.