Lissabon

Det är tack vare sitt utmärkta läge som hamnstad som Lissabon byggt sitt välstånd. I ett land där floderna utgör svårforcerade hinder, har denna hamn underlättat kommunikationen via havet med övriga provinser.
 
Staden har genom århundradena haft en stor internationell roll genom sitt idealiska läge nära både Medelhavet och Nordsjön, det korta avståndet till Västafrikas kuster mitt emot Amerika och lättillgängligheten för skepp från alla länder och kontinenter. Tillväxten i den portugisiska huvudstaden baseras på dess ekonomiska aktiviteter. Idag är industrin större än handeln, vilken historiskt var basen för stadens välstånd. Men Lissabon är också ett mycket populärt turistmål och en enastående vacker plats. Vaggad av folkmusiken fados melankoliska rytm lever därför inte längre staden i sitt ärorika förflutna: trendiga restauranger, fantastiska boutiquer, hamndockor omgjorda till nattklubbar och ovanliga sevärdheter lockar besökare från hela världen. De gamla kvarteren har behållit sin charm, men har också lyckats att följa med i tiden.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Portugisiska - Lissabon

 • Lägg till i favoriter

  Lär dig affärsportugisiska i hjärtat av huvudstaden och upptäck den portugisisktalande världen med sina...

  Från 4130 SEK
  390 EUR för 1 vecka
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.